Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του «Star Wars: The Force Awakens»

Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του «Star Wars: The Force Awakens»

H ταινία που όλοι περιμέναμε έκανε πρεμιέρα χτες στο Λος Άντζελες και ήταν η τέλεια ευκαιρία για να δούμε να περπατούν στο κόκκινο χάλι, όχι μόνο οι διάσημοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν, αλλά και αγαπημένοι χαρακτήρες.

Οι φανατικοί θαυμαστές του Star Wars, και όχι μόνο, περίμεναν με ανυπομονησία τη νέα ταινία «Star Wars: The Force Awakens» και γιόρτασαν την επαναφορά του Han Solo και του Chewbacca ύστερα από 32 χρόνια αποχής από την μεγάλη οθόνη.

Μετά την προβολή της ταινίας το κοινό είχε την ευκαιρία να συνεχίσει τον εορτασμό μέσα σε μία μεγάλη σκηνή που είχε στηθεί στην Λεωφόρο του Χόλιγουντ και να φωτογραφηθεί με τους Stormtroopers.

Πολλοί ήταν εκείνοι που φάνηκαν να συμφωνούν με το όραμα που είχε ο σκηνοθέτης της ταινίας, J.J. Abrams, ο οποίος επιμελήθηκε τη νέα ταινία.

«Μου άρεσε πάρα πολύ. Νομίζω ότι ο J.J. έκανε φανταστική δουλειά. Το αγαπημένο μου ήταν που έβλεπα παλιούς και νέους χαρακτήρες μαζί», ανέφερε ο ηθοποιός Zach Braff μετά την πρεμιέρα.

Να σημειωθεί ότι η ταινία «Star Wars: The Force Awakens» θα βρει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Δεκεμβρίου, ενώ στην Αμερική θα βγει στις αίθουσες την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Δημοφιλή