Επιλέξαμε 60 τραγούδια για να σας κάνουν παρέα στις καλοκαιρινές διακοπές σας

Επιλέξαμε 60 τραγούδια για να σας κάνουν παρέα στις καλοκαιρινές διακοπές σας
Four dancers from the International Institute of the Margaret Morris Movement rehearsing on the beach at Sandwich.
Reg Speller via Getty Images
Four dancers from the International Institute of the Margaret Morris Movement rehearsing on the beach at Sandwich.

Η playlist των διακοπών είναι μέσα στα top3 πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχεις οργανώσει στην εντέλεια πριν φύγεις για τον καλοκαιρινό προορισμό σου. Δεν έχει σημασία ποια είναι τα άλλα δύο, συμπληρώστε ό,τι θέλετε, η playlist του ταξιδιού όμως είναι ο αμετάβλητος παράγοντας που θα καθορίσει σε μεγάλο μέρος την ποιότητα, τη διάθεση και το κέφι (what is kefi?) της διαδρομής -ίσως και των διακοπών, συνολικά.

Επειδή λοιπόν, όπως καταλάβατε, εμείς εδώ στη HuffPost Greece παίρνουμε (υπερβολικά) στα σοβαρά το soundtrack των διακοπών μας, κάτσαμε και φτιάξαμε μια playlist με 60 τραγούδια, διάρκειας 4 ωρών και 16 λεπτών, για να σας κάνουμε δώρο φέτος το καλοκαίρι. Είτε έχετε φύγει ήδη για διακοπές είτε ετοιμάζεστε, θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτά τα κομμάτια θα σας βοηθήσουν να μπείτε (περισσότερο) στο κλίμα του καλοκαιριού, να σας ανεβάσουν, να σας κάνουν να αρχίσετε να φωνάζετε μέσα στο αυτοκίνητο “ΠΩΩΩ, ΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΩΡΑ”, να κάνετε singalong με την υπόλοιπη παρέα, να το ρίξετε στο χορό πάνω στην παραλία (μην σπάσετε και τα νεύρα στους υπόλοιπους λουόμενους όμως, κρίμα θα είναι), να χαλαρώσετε στη βεράντα του room-to-let με τη γραφική θέα, να περάσετε καλά τέλος πάντων. Εμείς, μια φορά, περάσαμε φανταστικά όση ώρα τη φτιάχναμε, κι ας ήμασταν ανάμεσα σε τέσσερις τοίχους με θέα τη Λεωφόρο Συγγρού.

Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στην παρακάτω playlist έχουν μπει σε, περίπου, τυχαία σειρά, κάποια είναι κλασικά κι αγαπημένα, κάποια ολόφρεσκες εμμονές, κάποια πιο «ψαγμένα» (sic), κάποια crowd-pleasers και κάποια hit του ραδιοφώνου για τα οποία δε νιώθουμε καμία απολύτως ενοχή. Δεν βάλαμε ελληνικά για να μην τα μπλέξουμε τελείως, επιφυλασσόμαστε όμως για part 2.

Πατήστε play και καλές διακοπές.