Ακύρωσε τον αρραβώνα του με την Λέσλι Αν Σμιθ ο Ρούπερτ Μέρντοχ

Το Vanity Fair ανέφερε τη διάλυση του αρραβώνα, επικαλούμενο πηγή κοντά στον Mέρντοχ που είπε ότι ένιωθε άβολα με τις ευαγγελικές απόψεις της Σμιθ.
Open Image Modal
via Associated Press

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ και η πρώην ιερέας της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο, Αν Λέσλι Σμιθ, διέλυσαν τον αρραβώνα τους, επιβεβαίωσε μια πηγή την Τρίτη.

Ο 92χρονος πρόεδρος της Fox Corp. και η 66χρονη Σμιθ σχεδίαζαν να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι. Θα ήταν ο πέμπτος γάμος του Μέρντοχ.

Το Vanity Fair ανέφερε πρώτο τη διάλυση του αρραβώνα, επικαλούμενο μια πηγή κοντά στο περιβάλλον του Μέρντοχ, ο οποίος είπε ότι ένιωθε άβολα με τις έντονες ευαγγελικές απόψεις της Σμιθ.

 

 

Το ζευγάρι συναντήθηκε τον Σεπτέμβριο στον αμπελώνα του στο Μπελ Ερ της Καλιφόρνια και ο Μέρντοχ της τηλεφώνησε δύο εβδομάδες αργότερα, σύμφωνα με τον ίδιο όπως είχε αποκαλύψει στη New York Post, η οποία γνωστοποίησε την είδηση του αρραβώνα.

Η Σμιθ είναι χήρα της οποίας ο εκλιπών σύζυγος ήταν ο Τσέστερ Σμιθ, τραγουδιστής της κάντρι και παράγοντας του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Στις 17 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, ο Μέρντοχ είχε συνοδεύσει την πρόταση γάμου στην 66χρονη Σμιθ με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 11 καρατίων, αξίας 2.3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ο γάμος θα γινόταν το καλοκαίρι.

«Ήμουν πολύ νευρικός. Φοβόμουν να ερωτευτώ αλλά ήξερα ότι αυτός θα ήταν ο τελευταίος έρωτας της ζωής μου. Ελπίζω να είναι. Είμαι χαρούμενος», είχε πει ο Μέρντοχ στην Post τον περασμένο μήνα.