Πρώην «κουνελάκι» του Playboy καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση για υπόθεση άγριας δολοφονίας ψυχιάτρου

Ο ψυχίατρος ταξίδεψε στο Λας Βέγκας για να τερματίσει τη διετή σχέση του με την Τέρνερ.
|
Open Image Modal
via Associated Press

Ένα πρώην μοντέλο του Playboy καταδικάστηκε σε τουλάχιστον 10 χρόνια φυλάκιση την Τρίτη (10/1) για την υπόθεση της δολοφονίας ενός ψυχιάτρου από την Καλιφόρνια το 2019 στο Λας Βέγκας.

Η Κέλσεϊ Τέρνερ, η οποία έχει ποζάρει στο Playboy Italia και στο Maxim, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης από 10 έως και 25 χρόνια για τον ρόλο της στη δολοφονία του Δρ. Τόμας Μπούσαρντ, 71 ετών οποίος βρέθηκε νεκρός στο πορτμπαγκάζ μιας Mercedes στο Λας Βέγκας, σε μια ερημική περιοχή κοντά στη λίμνη Μεντ, τον Μάρτιο του 2019, αφού ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι η Τέρνερ, 29 ετών, είπε στον φίλο της Τζον Κένισον να επιτεθεί στον Μπούσαρντ όταν ο γιατρός επισκέφτηκε το ζευγάρι στο Λας Βέγκας, ανέφερε η Las Vegas Review-Journal

Η αστυνομία είπε ότι ο ψυχίατρος ταξίδεψε στο Λας Βέγκας για να τερματίσει τη διετή σχέση του με την Τέρνερ, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός KTVN

 

 

Η Τέρνερ φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον Μπούσαρντ, ο οποίος της είχε δώσει χιλιάδες δολάρια για να πληρώνει το ενοίκιο του σπιτιού της, αναφέρει το Las Vegas Review-Journal.

Open Image Modal
via Associated Press

Όταν ο Μπούσαρντ σταμάτησε ξαφνικά να πληρώνει το ενοίκιο των 3.200 δολαρίων, το φθινόπωρο του 2018, έγινε έξωση στην Τέρνερ.

 

 

Η μητέρα της κατηγορούμενης, Σαμάνθα, δήλωσε πως ο γιατρός πράγματι πλήρωνε το ενοίκιό τους για έναν χρόνο, ενώ τόνισε πως η κόρη της και ο Τόμας γνωρίζονταν εδώ και έξι χρόνια.