Τζιτζι Χαντίντ: O όρος που έθεσε στον Ντι Κάπριο προτού του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία

Τί αποκαλύπτει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού.
Open Image Modal
Getty Images

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ φαίνονται έτοιμοι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους. Αυτό τουλάχιστον διαπιστώνουμε μετά την κοινή τους εμφάνιση σε ένα πάρτι πριν τα βραβεία Όσκαρ, την περασμένη εβδομάδα, καθώς και τα όσα αποκαλύπτει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού.

«Ο Λέο και η Τζίτζι είναι και πάλι μαζί» αποκάλυψε αξιόπιστη πηγή στο Us Weekly. Παρ’όλα αυτά, η Χαντίντ εξακολουθεί να έχει τις αμφιβολίες της γύρω από τη δεύτερη ευκαιρία που ετοιμάζεται να δώσει στη μεταξύ τους σχέση, καθώς η ίδια είναι ξεκάθαρη ως προς το ότι δεν ψάχνει για κάτι παροδικό και εφήμερο. Ναι μεν διασκεδάζει πολύ με τον Λέο, αλλά ακόμη κι αν η ίδια ελπίζει ο Ντι Κάπριο να σοβαρευτεί, όλοι γνωρίζουμε το ένοχο παρελθόν του».

 

Ο 48χρονος Ντι Κάπριο και το 27χρονο μοντέλο εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Σεπτέμβριο του 2022 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ μέσα στο φθινόπωρο, εθεάθησαν μαζί αρκετές φορές ακόμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, χώρισαν όταν ο Ντι Κάπριο άρχισε να βγαίνει με την 23χρονη Βικτώρια Λάμας στα τέλη του περασμένου έτους, ενώ στις αρχές του 2023 ακολούθησαν μερικές δημόσιες έξοδοι με το 19χρονο μοντέλο Eδέν Πολανί.

Πηγή: sheknows