Ο Κώστας Σλούκας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για την κρίσιμη σειρά του Παναθηναϊκού με την Βαλένθια στα playoff της Euroleague, εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Έλληνας διεθνής και αρχηγός του «τριφυλλιού» υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν δεν γίνεται να υπολογιστεί με ακρίβεια η επιστροφή του στην ενεργό δράση, ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απουσία του από την σειρά των playoff με την Βαλένθια.

Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας»

«Ο Σλούκας είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα με το γόνατο και τον μηνίσκο. Είχε πρόβλημα στην προπόνηση και οι γιατροί είπαν ότι σε αυτά τα δύο ματς είναι αδύνατο να παίξει. Μεγάλη απώλεια για εμάς. Έχουμε αρκετούς παίκτες. Έχουμε αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Δεν είναι ώρα για δικαιολογίες», ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν για τον τραυματισμό του 36χρονου point guard.

«Ακόμα και αν παίξεις με 7-8 παίκτες, η Μονακό με 8 παίκτες πέρασε στα playoff. Δεν είναι ώρα να σκεφτείς ποιοι θα λείπουν αλλά να προετοιμάσεις όσους θα παίξουν. Ελπίζω πως θα είναι έτοιμος για τα ματς στην Αθήνα», πρόσθεσε ο Τούρκος τεχνικός.

Ο Σλούκας μετράει την φετινή σεζόν 9.6 πόντους και 5.1 ασίστ σε 38 παιχνίδια στην Euroleague. Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Βαλένθια, με τον πρώτο αγώνα να έχει οριστεί για την Τρίτη (28/4) και τον δεύτερο την Πέμπτη (30/4).