Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι και ομότεχνοι, τον αγαπημένο ηθοποιό Δάνη Κατρανίδη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 75 ετών. 

Συντετριμμένη ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, πρώτη σύζυγος του ηθοποιού και διά βίου αγαπημένη φίλη του, η οποία συνόδευσε τον Δάνη Κατρανίδη στην τελευταία του κατοικία έχοντας στο πλευρό της την πρώην σύζυγο του, Ελίζα Πάλλη. 

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο Σταμάτης Φασουλής, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη, η Άντζελα Γκερέκου, ο Κρατερός Κατσούλης. 

Σταμάτης Φασουλής, Ελένη Ράντου Eurokinissi
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με την πρώην σύζυγο του Δάνη Κατρανίδη, Ελίζα Πάλλη Eurokinissi
Κάτια Δανδουλάκη Eurokinissi
Άντζελα Γκερέκου Eurokinissi
Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη Eurokinissi
Παναγιώτα Βλαντή Eurokinissi

https://www.huffingtonpost.gr/entry/enas-tzentelman-toe-theatroe-pos-apochairetoen-ton-katranide-osoi-ton-ynorisan-kai-ton-ayapesan_gr_66d49287e4b0f968d26cec22

Δημήτρης Πιατάς Eurokinissi
Λάκης Λαζόπουλος Eurokinissi
Κρατερός Κατσούλης Eurokinissi
Το στεφάνι της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη Eurokinissi
Το στεφάνι του Εθνικού Θέατρου Eurokinissi
Το στεφάνι της Κάτιας Δανδουλάκη με το συγκινητικό μήνυμα Eurokinissi
Το στεφάνι του Ομίλου Antenna Eurokinissi