Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Προσθήκη της huffingtonpost.gr στην Google

Ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών σκοτώθηκε σήμερα Δευτέρα από μια σφαίρα μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο στο ανατολικό τμήμα της Γαλλίας και ένας μαθητής συνελήφθη καθώς είχε στην κατοχή του ένα όπλο, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του Μουλούζ.

Σε αυτό το στάδιο της έρευνας, δεν έχει αποκλειστεί καμία υπόθεση, να επρόκειτο δηλαδή για «ένα δυστύχημα ή μια εσκεμμένη ενέργεια» δήλωσε ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση, Ντομινίκ Αλζεαρί.

Advertisement
Advertisement

Το θύμα υπέκυψε σύντομα στα τραύματά του στο σημείο παρά τη βοήθεια που του προσέφεραν. Ο 13χρονος μαθητής τέθηκε υπό κράτηση λίγο μετά, διευκρίνισε ο ίδιος.

«Το θύμα επλήγη από ένα βλήμα» προσέθεσε ο εισαγγελέας που προσέθεσε ότι 34 μαθητές επέβαιναν στο σχολικό λεωφορείο.

«Αμέσως (η αστυνομία) διεξήγαγε» ενδελεχείς έρευνες «σε κάθε σημείο του (σχολικού) συγκροτήματος» κοντά στο οποίο βρισκόταν το όχημα, κάτι που επέτρεψε στις αρχές να εντοπίσουν γρήγορα το όπλο που είχε στην κατοχή του ο 13χρονος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ)