«1923»: Και δεύτερη σεζόν για το spinoff του «Yellowstone» με Έλεν Μίρεν, Χάρισον Φορντ

«Το θεωρώ περισσότερο ως μέρος μιας έρευνας για την αμερικανική ιστορία», είπε η Μίρεν για το σύμπαν του Yellowstone.

Το «1923» θα έχει και δεύτερη σεζόν στο Paramount+. Πρωταγωνιστές στο πρίκουελ της σειράς του Τέιλορ Σέρινταν «Yellowstone» είναι ο Χάρισον Φορντ, στον ρόλο του πατριάρχη της οικογένειας Τζέικομπ Ντάτον και η Έλεν Μίρεν ως η γεννημένη στην Ιρλανδία σύζυγός του Κάρα.

Η σειρά είναι το origin story της οικογένειας Ντάτον που βρίσκεται αντιμέτωπη με πανδημίες, ξηρασία και το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης στη Μοντάνα της δεκαετίας του 1920.

Το «1923» έκανε επιτυχία άμα τη εμφανίσει, καθώς έγινε η πρεμιέρα με τις περισσότερες προβολές στο Paramount+ όλων των εποχών στις ΗΠΑ με 7,4 εκατομμύρια θεατές, ενώ έλαβε επαινετικές κριτικές -ο Τζόσουα Άλστον του Variety έγραψε για τους δύο πρωταγωνιστές -αμφότεροι 80 χρονών- ότι είναι ένα δυνατό ζευγάρι με εξαιρετική χημεία.

«Το θεωρώ περισσότερο ως μέρος μιας έρευνας για την αμερικανική ιστορία», είχε πει η Μίρεν για το σύμπαν του Yellowstone, αναφερόμενη στις «δοκιμασίες, στους αγώνες και στις περιπέτειες αυτής της μίας οικογένειας από γενιά σε γενιά. Και νομίζω ότι αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κοιτάξει κανείς την αμερικανική ιστορία».

Με πληροφορίες από ΕΤ

Δημοφιλή