Αυτός είναι ο 49χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά παιδί στον Πειραιά

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξεις με ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκου.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 49χρονου που κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικο κάτω των 12 ετών στον Πειραιά.

Ο 49χρονος είχε συλληφθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον Πρωτονοτάριο Αναστάσιο του Δημητρίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 3-9-1971 στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία για να διαλευκανθεί το κατά πόσο ο 49χρονος είχε επιτεθεί και σε άλλα παιδιά. Μέχρι στιγμής σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξεις με ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του, χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-3-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα