ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14/04/2020 21:14 EEST | Updated 14/04/2020 21:25 EEST

Αλ. Τσίπρας: Oταν βγούμε από το σπίτι, θα έχουμε εργασία;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την κυβέρνηση να αξιοποιήσει από το «μαξιλάρι» τα 20 δισ. ευρώ.

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Παρέμβαση για την επόμενη ημέρα της υγειονομικής κρίσης κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook βίντεο με το ερώτημα της επόμενης ημέρας: Θα έχουμε δουλειές όταν βγούμε έξω από το σπίτι;

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την κυβέρνηση να αξιοποιήσει από το «μαξιλάρι» τα 20 δισ. ευρώ που άφησε παρακαταθήκη η κυβέρνησή του και υπενθυμίζει τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο σχολίαζαν το μαξιλάρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής Θόδωρος Σκυλακάκης.

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Αννα Ελεφάντη επισημαίνοντας ότι «το ερώτημα της Αννας Eλεφάντη είναι το μεγάλο ερώτημα της επόμενης μέρας. «Μένουμε σπίτι. Όταν όμως έρθει η ώρα για να βγούμε έξω, θα έχουμε δουλειές να πάμε;». Ένα ερώτημα που απασχολεί κάθε σπίτι, κάθε εργαζόμενο, κάθε μικρομεσαίο. Ένα ερώτημα που, δυστυχώς, φαίνεται πως επιλέγει να απαντήσει η κυβέρνηση με την ζοφερή και αποτυχημένη συνταγή των μνημονίων, των περικοπών, των απολύσεων και της εργασιακής ζούγκλας. Σχέδιο άμεσων και κοστολογημένων παρεμβάσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του #Covid19. Για τον εργαζόμενο και την επιχείρηση, για την κοινωνία και την οικονομία».

Σημειώνεται ότι αύριο, Τετάρτη, θα υπάρξει ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και τις σχετικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία θα συμμετέχουν ο εκπρόσωπος Τύπου Αλέξης Χαρίτσης και μέσω τηλεδιάσκεψης και ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Ανδρέας Ξανθός.

Sponsored Post