Ανάρπαστα τα εισιτήρια για την περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ

Έως και οκτώ ώρες αναμονή - Από 49 έως 449 δολάρια το καθένα.
Η Τέιλορ Σουίφτ στα Ευρωπαϊκά Μουσικά Βραβεία (EMA) του MTV, στο Ντίσελντορφ.
Η Τέιλορ Σουίφτ στα Ευρωπαϊκά Μουσικά Βραβεία (EMA) του MTV, στο Ντίσελντορφ.
via Associated Press

Εκατομμύρια θαυμαστές της Tέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) κατέκλυσαν το Ticketmaster για να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» για την πρώτη της περιοδεία μετά από πέντε χρόνια, με την ονομασία «Eras», προκαλώντας επαναλαμβανόμενες διακοπές και μεγάλες αναμονές στο διαδίκτυο.

Αρκετά εισιτήρια αναρτήθηκαν στην συνέχεια προς μεταπώληση για χιλιάδες δολάρια αυτή τη φορά, σύμφωνα με το Reuters.

Το Ticketmaster ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι η «ιστορικά πρωτοφανής ζήτηση» για την 52 ημερών περιοδεία της Σουίφτ στις Ηνωμένες Πολιτείες είδε εκατομμύρια ανθρώπους να προσπαθούν να αγοράσουν εισιτήρια προπώλησης, γεγονός που προκάλεσε περιοδικά προβλήματα, τα οποία η εταιρεία προσπαθούσε γρήγορα να επιλύσει.

Οι θαυμαστές ανέφεραν ότι περίμεναν να αγοράσουν εισιτήρια, στο διαδύκτιο έως και οκτώ ώρες, τα οποία κόστιζαν από 49 (47 ευρώ) έως 449 δολάρια (478 ευρώ) το καθένα.

Ενώ η προπώληση των εισιτηρίων ήταν αρχικά ανοιχτή μόνο για τους θαυμαστές της Σουίφτ που επιλέχθηκαν ως «διαπιστευμένοι» ορισμένα εισιτήρια είχαν ήδη μπει σε ιστοσελίδες μεταπώλησης, προς 22.700 δολάρια (21.800 ευρώ) το καθένα.

Η περιοδεία «Eras» θα είναι η πρώτη περιοδεία της αγαπημένης τραγουδίστριας από το 2018. Θα περιλαμβάνει 27 συναυλίες και θα ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου 2023 από το State Farm Stadium στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα. Η περιοδεία θα oλοκληρωθεί τον Αύγουστο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλή