Αναβάλλεται η 17η Διεθνής ΄Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ποια θα είναι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.
Διεθνής ΄Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 219
Διεθνής ΄Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 219
facebook

Την αναβολή της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου της Θεσσαλονίκης που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο διάστημα 7-10 Μαΐου 2020 ανακοινώνει το Ελληνικό ΄Ιδρυμα Πολιτισμού. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2020.

Η ανακοίνωση:

Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία που έχουν ήδη ληφθεί από την Πολιτεία και δεδομένης της δυσμενούς σχετικής πρόγνωσης για την εξέλιξή της τους επόμενους δύο μήνες στην Ελλάδα και διεθνώς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αποφασίσαμε την αναβολή της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου της Θεσσαλονίκης που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο διάστημα 7-10 Μαΐου 2020. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από εκτενείς διαβουλεύσεις με τη Helexpo, τους συνδέσμους εκδοτών, τους εκπροσώπους της τιμώμενης χώρας (Γερμανίας) και τους λοιπούς εμπλεκομένους.

Ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής της 17ης ΔΕΒΘ ορίζουμε το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2020. Yπενθυμίζουμε όμως ότι η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού λήγει στις 30 Μαρτίου ενεστώτος έτους, επομένως οι απαραίτητες ενέργειες για τη διεξαγωγή της ΔΕΒΘ θα αναληφθούν από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ανάρτηση στο facebook: