Αποθέωση του Αλέξη Τσίπρα στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ (Εικόνες)

Θερμό χειροκρότημα στον απερχόμενο πρόεδρο του κόμματος - Ομόφωνα πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας ο Φάμελλος.
Eurokinissi

Με ένα θερμό χειροκρότημα προς τον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον νέο διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας, Θανάση Θεοχαρόπουλο, να κάνει τη σχετική αναφορά ευχαριστώντας τον απερχόμενο πρόεδρο.

Ακολούθηκε η εισήγηση της χθεσινής απόφασης της πολιτικής γραμματείας για την εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινοβουλευτικά όργανα από τον Σωκράτη Φάμελλο, την οποία και ενέκριναν ομόφωνα οι βουλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας, παίρνοντας τον λόγο, ζήτησε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που διαμορφώνεται να δουλέψουν όλοι εντατικά.

Η πρόταση η οποία και στηρίζεται από όλους τους βουλευτές είναι να υπερψηφιστεί η υποψηφιότητα Τασούλα για την προεδρία της Βουλής, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, εγείρεται ζήτημα για τη διάταξη στα κοινοβουλευτικά έδρανα καθώς η Κ.Ο. του κόμματος γειτνιάζει με τους Σπαρτιάτες - ένα ζήτημα το οποίο επιθυμούν να επιλυθεί και για αυτό θα αποσταλεί σχετική επιστολη.

Η Ολγα Γεροβασίλη είναι γ προτεινόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπροεδρία στη Βουλή. Γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας αναλαμβάνει ο Διονύσης Καλαματιανός ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Νίκος Πάππας, ο Νάσος Ηλιόπουλος και η Θεοδώρα Τζάκρη.

Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Πηγή: ΕΡΤ

Δημοφιλή