Άγιος Παντελεήμονας: Ποια στοιχεία «δένουν» τον 35χρονο για τη δολοφονία της Άννας

Συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του.
.
.
Eurokinissi

Συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του με τη δολοφονία της 46χρονης τρανς γυναίκας ο άνδρας από το Μπαγκλαντές, τον οποίο συνέλαβαν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας, όμως, δηλώνουν πεπεισμένοι ότι πρόκειται για τον δολοφόνο της και από τα στοιχεία, που κατάφεραν να συλλέξουν μέχρι τώρα και από την εμφάνισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 35χρονο να μπαίνει στην πολυκατοικία τής οδού Φυλής, αλλά όχι να βγαίνει από αυτήν. Αντίθετα, σε υλικό από άλλη κάμερα εντοπίστηκε να περπατά σε κοντινή απόσταση, περίπου τρεις ώρες αργότερα, με τα ρούχα του να έχουν επάνω τους λεκέδες από αίμα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ακόμα και σήμερα, περίπου δέκα ημέρες μετά το έγκλημα, είναι εμφανή τα σημάδια από την πάλη, που είχε με τη 46χρονη, τόσο στα χείλη όσο και στο αυτί, κάτι που δείχνει ότι η Άννα έκανε τα πάντα για να ξεφύγει από τα χέρια του.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών κατέληξαν στον 35χρονο ως βασικό ύποπτο από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά αντιμετώπισαν δυσκολίες για να τον εντοπίσουν, καθώς έμενε σε διαμέρισμα μαζί με άλλους ομοεθνείς του στο κέντρο της Αθήνας και φρόντισε να μείνει αθέατος.

Ο 35χρονος μένει χρόνια στη χώρα μας και στο παρελθόν διατηρούσε κατάστημα ψιλικών. Άγνωστο παραμένει το κίνητρό του, κάτι όμως που ευελπιστούν οι αστυνομικοί να αποκαλύψει στον ανακριτή, όταν θα κληθεί να απολογηθεί.

Δημοφιλή