Άγρια Δύση στις ΗΠΑ: Ένοπλος ανοίγει πυρ σε εμπορικό κέντρο, τον σκοτώνει πελάτης που οπλοφορεί

Ο δράστης σκότωσε τρεις και τραυμάτισε άλλους δύο πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες πολίτη που οπλοφορούσε. Τι συνέβη στο εμπορικό κέντρο στην Ιντιάνα.
via Associated Press

Τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο ένοπλος δράστη, σκοτώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε εμπορικό κέντρο της Ιντιάνα.

Ο δράστης άνοιξε πυρ με τουφέκι σκοτώνοντας τρία άτομα και τραυματίζοντας άλλα δύο ενώ και ο ίδιος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ενός πολίτη που ήταν στο σημείο και έφερε όπλο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας του Γκρίνγουντ, Τιμ Ίσον, ο δράστης μπήκε στο εμπορικό κέντρο Greenwood Park Mall με ένα τουφέκι και πολλούς γεμιστήρες και άρχισε να πυροβολεί

Τελικά ένας ένοπλος πολίτης σκότωσε τον άνδρα, όπως είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο εμπορικό κέντρο περίπου στις 6 μ.μ. μετά από αναφορές για πυροβολισμούς.

Η αστυνομία κατάσχεσε ένα ύποπτο σακίδιο που βρισκόταν μια τουαλέτα κοντά στο food court ενώ η Μητροπολιτική Αστυνομία της Ινδιανάπολης και πολλές άλλες υπηρεσίες βοηθούν στην έρευνα. Εκτιμάται πως ο δράσης δεν είχε συνεργούς.

«Είμαστε αηδιασμένοι από ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό στη χώρα μας», δήλωσε ο αναπληρωτής Αρχηγός της Αστυνομίας της Ινδιανάπολης Κρις Μπέιλι.

via Associated Press
via Associated Press
via Associated Press