ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/10/2020 19:05 EET | Updated 26/10/2020 19:27 EET

Χανιά: Ανατροπή με τη δολοφονία ηλικιωμένης - Νεκρός και ο σύζυγός της μέσα σε βαλίτσα

Περιπλέκεται η υπόθεση του διπλού - πλέον - φονικού.

Eurokinissi
.

Ανατροπή προέκυψε στην υπόθεση δολοφονίας μιας γυναίκας, 79 ετών, στα Χανιά, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της στα Πασακάκι την Κυριακή.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, μέχρι και σήμερα, Δευτέρα, ο άνδρας ηλικίας 82 ετών, με τον οποίο διέμενε μαζί στο σπίτι, είχε εξαφανιστεί αλλά το αυτοκίνητό του να βρισκόταν έξω από το σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση του ενώ είχε εκδοθεί και silver alert.

Τελικά, οι έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν κάτι τραγικό: ο 82χρονος βρέθηκε, αλλά όχι ζωντανός.

Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα, σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, το οποίο είναι δίπλα από το σπίτι που βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι ο άνδρας εξαφανίστηκε πριν από την συμβία του.

Ο ηλικιωμένος είχε βγει για περίπατο και αφού δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι, η 79χρονη βγήκε έξω και τον αναζητούσε. Τότε ήταν και η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή.

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή στην υπόθεση, με το κουβάρι να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο γύρω από το τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη διπλή δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί κοσμήματα στο σπίτι, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της γυναίκας είχε βρεθεί το πρωί της Κυριακής στο σπίτι της, με τον θάνατό της να αποδίδεται σε ασφυξία. Ο στραγγαλισμός της, ωστόσο, φέρεται να συνέβη περίπου δυο ημέρες πριν.

Πηγή: Flashnews