Χανιά: Σύλληψη πατέρα που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του

Τι είπε η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας σε συγγενικό της πρόσωπο.
Jasmin Merdan via Getty Images

Συνελήφθη πατέρας σε δημοτική ενότητα του δήμου Χανίων που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά κατ’εξακολούθηση τις δύο ανήλικες κόρες του από την ηλικία των 7 ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Flashnews.gr.

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για πατέρα 5 παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η μεγαλύτερη κόρη, ηλικίας 14 ετών σήμερα, αποκάλυψε όσα βίωνε από την ηλικία των 7 ετών σε συγγενικό της πρόσωπο. Ο 38χρονος πατέρας φέρεται να κακοποιούσε και την μικρότερη κόρη της οικογένειας τα τελευταία δυο χρόνια, η οποία σήμερα είναι 9 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews οι δυο γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των 5 παιδιών τους καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν κρίνει ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και δεν λάμβαναν την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα. Η επιμέλεια των παιδιών είχε δοθεί στη γιαγιά, μητέρα του πατέρα, η οποία αρνείται ότι γνωρίζει κάτι. Οι δυο γονείς δεν ήταν διαζευγμένοι ενώ όπως όλα δείχνουν ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.

Ο 38χρονος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης και οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου μετά από τρίωρη απολογία κρίθηκε προφυλακιστέος.