Χάρι και Μέγκαν στο Μαρόκο: Η αφρικανική κουζίνα, τα εξωτικά φορέματα και το τατουάζ

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια τελετή τσαγιού στο παλάτι του βασιλιά.
Evening Standard

Στο Μαρόκο βρέθηκε το πριγκιπικό ζευγάρι, Χάρι και Μέγκαν για μια τελευταία επίσημη επίσκεψη που κάνουν, πριν την γέννηση του μωρού τους, τον Απρίλιο ή τον Μάιο.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο κέντρο εκπαίδευσης για όλους, στα βουνά Άτλας, όπου ένας φοιτητής σχεδίασε στη Μέγκαν ένα τατουάζ χένα για να γιορτάσουν την εγκυμοσύνη της. Το κέντρο προσφέρει μαθήματα για κορίτσια από αγροτικές περιοχές, οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν υποστηρίξουν οικονομικά την εκπαίδευσή τους.

GETTY IMAGES
GETTY IMAGES
GETTY IMAGES

Ο δούκας και η δούκισσα παρακολούθησαν επίσης τους φοιτητές του κέντρου να παίζουν ποδόσφαιρο. Η Μέγκαν μίλησε στα γαλλικά στον έναν από τους τερματοφύλακες, λέγοντάς του «πόσο περήφανοι είναι για αυτούς» και ότι «αποτελούν πρότυπα για τα άλλα παιδιά».

GETTY IMAGES

Το ζευγάρι, υποδέχτηκε ο Βρετανός πρέσβης, σε μια δεξίωση στην κατοικία του, όπου η Μέγκαν μίλησε για την δύναμη των γυναικών προσθέτοντας πως «Οι γυναίκες πρέπει να αγωνίζονται παντού στον κόσμο».

GETTY IMAGES

Ο Χάρι και η Μέγκαν δοκίμασαν επίσης την τοπική κουζίνα, τρώγοντας φαγητά του Μόχα Φεντάλ, ο οποίος είναι παρουσιαστής στο αφρικανικό Master Chef. Ο σεφ, τους προσκάλεσε μάλιστα να ξανά επισκεφτούν την Αφρική, αλλά με το μωρό τους.

GETTY IMAGES

Την τελευταία τους μέρα στο Μαρόκο, το ζευγάρι επισκέφτηκε έναν στάβλο με άλογα για να μάθουν περισσότερα για το τις προσπάθειες της χώρας να χρησιμοποιήσουν τα άλογα για να βοηθήσουν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

GETTY IMAGES

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια τελετή τσαγιού που φιλοξενήθηκε από τον βασιλιά Μοχάμεντ ο 5ος σε ένα βασιλικό παλάτι στην Σέιλ, κοντά στο Ραμπάτ.

GETTY IMAGES

(Πηγή: BBC)

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση