Χαβιέ Μπαρδέμ: Θα δούλευα ξανά με τον Γούντι Άλεν, είναι ιδιοφυΐα

Χαβιέ Μπαρδέμ: Θα δούλευα ξανά με τον Γούντι Άλεν, είναι μία ιδιοφυΐα
JEFF PACHOUD via Getty Images

«Την εποχή που γυρίζαμε την ταινία Vicky Christina Barcelona, το 2008, οι ισχυρισμοί ήταν ήδη γνωστοί για περισσότερα από 10 χρόνια και δύο Πολιτείες στις ΗΠΑ έκριναν ότι δεν ήταν ένοχος» δήλωσε ο Χαβιέ Μπαρδέμ για τον Γούντι Άλεν, κατά τη διάρκεια masterclass στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λυών της Γαλλίας, αναφερόμενος στις κατηγορίες σε βάρος του σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση.

«Εάν προκύψουν νέα δεδομένα από νομικής άποψης, θα αλλάξω γνώμη. Αλλά τώρα, δεν συμφωνώ με το λιντσάρισμα το οποίο δέχεται. Οι δημόσιες κατηγορίες είναι πολύ επικίνδυνες. Εάν ο Γούντι Άλεν με καλέσει να δουλέψουμε ξανά μαζί θα πάω αμέσως. Αύριο το πρωί. Είναι ιδιοφυΐα» είπε ο Μπαρδέμ, σε πλήρη αντίθεση με άλλους διάσημους ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν δηλώσει μετανιωμένοι που συνεργάστηκαν με τον Γούντι Άλεν, μεταξύ των οποίων ο Κόλιν Φερθ.

Ο Άλεν έχει κατηγορηθεί από την πρώην σύζυγό του, Μία Φάροου και την υιοθετημένη κόρη του Ντίλαν Φάροου ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την τελευταία όταν ήταν παιδί.

ASSOCIATED PRESS

Σημειώνεται ότι, το θέμα έχει ανέβει τους τελευταίους μήνες ξανά στην επικαιρότητα και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι, η τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν «A Rainy Day in New York» δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει ημερομηνία διανομής στις κινηματογραφικές αίθουσες.

(Με πληροφορίες από Guardian)