Χριστίνα Σούζη: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο - «Αγιο είχα» λέει η μετεωρολόγος

Αποκαλυπτικές εικόνες από τη στιγμή που το όχημα ντεραπάρει και σέρνεται στο οδόστρωμα.
Mega

Βίντεο-ντοκουμέντο που μετέδωσε το Mega αποτυπώνει το σοκαριστικό τροχαίο με θύμα τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, η οποία -όπως προκύπτει από τις εικόνες- γλίτωσε τα χειρότερα από τύχη, ή από θαύμα.

Στο αποκαλυτπικό οπτικό υλικό, φαίνεται το αυτοκίνητό της να έχει ντεραπάρει στη λεωφόρο Κηφισίας και να σέρνεται με τον ουρανό για 20-30 μέτρα, πριν ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα.

Το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη κινούταν στη μεσαία λωρίδα και μπροστά δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Στην αρχή του βίντεο τα δύο οχήματα συγκρούονται και αυτό της μετεωρολόγου ανατρέπεται, σέρνεται για μερικά μέτρα, χτυπάει στα προστατευτικά και ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ απεγκλωβίζεται αιμόφυρτη και μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Η ίδια περιγράφει όσα έζησε το μεσημέρι της Τετάρτης: «Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα» λέει.

Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, που βρισκόταν στο σημείο και βοήθησε στον απεγκλωβισμό της λέει: «Σταμάτησα κι εγώ, χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τα άτομα που ήταν μέσα ή το άτομο. Πήγα, είδα μία κυρία μέσα στα αίματα, η οποία προσπαθούσε να μαζέψει τα αίματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω, της λέω “μη φοβάστε, είστε εντάξει, θα σας βγάλω”».

«Πίστευα ότι βγήκα μόνη μου, απλά κάποιος μου έδωσε το χέρι του να βγω πιο εύκολα. Μου έδωσε το χέρι του για να βγω αυτό θυμάμαι, το θυμάμαι πολύ καλά. Η αγωνία μου ήταν μη χτύπησε κανένας άλλος άνθρωπος. Αυτό ήταν η αγωνία μου η μεγάλη, ευτυχώς όχι. Απίστευτο, αφού όλοι απορούσαν πως δεν έχω σπάσει κάτι, ούτε κι εγώ ξέρω. Δεν κατάλαβα, ούτε το πως κατάφερα και βγήκα χωρίς να έχω σπάσει κάτι, ούτε τίποτα», προσθέτει η Χ.Σούζη.

Και συνεχίζει: «Μου λένε ότι μάλλον βρήκα στο κράσπεδο στη διαχωριστική. Ετοιμαζόμουν να στρίψω για να παρκάρω».

(με πληροφορίες από Mega)