Δασκάλα από την Ολλανδία ζει μαζί με 7 αρουραίους (βίντεο)

«Δεν είναι αηδιαστικοί, πλένονται και περιποιούνται τον εαυτό τους», είπε.
.
.
Tik Tok

Ο λογαριασμός μιας δασκάλας από την Ολλανδία στο TikTok έχει γίνει viral καθώς στα βίντεό που ανεβάζει μας δείχνει τα κατοικίδιά της.

Η Μαρζολέιν Γκοτσάλ, 33 ετών, ζει με επτά αρουραίους, τους οποίους αφήνει ελεύθερους στο σπίτι, ενώ επιτρέπει να ανεβαίνουν της για χάδια.

Η νεαρή δασκάλα υποστηρίζει πως για πρώτη φορά απέκτησε τα συγκεκριμένα τρωκτικά ως κατοικίδια σε ηλικία 14 ετών, όταν πήρε δύο αρουραίους, αναφέρει η New York Post.

Έκτοτε, ερωτεύτηκε αυτό το είδος και πλέον έχει αποκτήσει επτά αρουραίους, όπου σύμφωνα με τη nypost.com τους έχει ονομάσει ως εξής: Γκότσαλ - Ρόσι, Πέμπλες, ,Μπόνι, Κέιλα,Τζούν, Ντάνι και Τούρμπελιν.

Ένα από τα τελευταία της βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 16,4 εκατομμύρια προβολές και αναφέρει πως «πιστεύω ότι οι αρουραίοι που είναι κατοικίδια, δεν αξίζουν αυτή την αρνητική εικόνα, καθώς είναι τόσο διαφορετικοί και τίποτα σαν τους άγριους». «Τους αρέσει να είναι με ανθρώπους, να αγκαλιάζονται, να κάθονται στον ώμο σου και να πηγαίνουν όπου κι αν πας. Τους αρέσει ακόμη και να μαθαίνουν κόλπα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε πως «δεν είναι αηδιαστικοί, πλένονται και περιποιούνται τον εαυτό τους», ενώ στο βίντεο που δημοσιοποίησε, τους αφήνει να ανέβουν επάνω της και εκείνη τους κάνει χάδια.

Τα σχόλια λοιπόν, ήταν διχασμένα, γιατί ορισμένοι βρήκαν «αηδιαστικό» το όλο θέαμα, ενώ άλλοι θεώρησαν πως είναι «διασκεδαστικό» και «κάτι πρωτότυπο».

«Θεέ μου, θα φύγει η ψυχή από το σώμα μου» και «αυτό είναι πολύ γλυκό. Δες πως παίζουν», ήταν μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις.