Διάρρηξη σε θυρίδα τράπεζας στη Νέα Σμύρνη

Τα στελέχη του αρμοδίου τμήματος της Ασφάλειας εργάζονται υπό άκρα μυστικότητα.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Το περιεχόμενο μίας θυρίδας από υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Σμύρνη έκανε φτερά, με τα στελέχη της Ασφάλειας να προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιος κρύβεται πίσω από την κλοπή.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους υπαλλήλους της τράπεζας την Παρασκευή, 8 Ιουλίου και άμεσα κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στον χώρο των θυρίδων. Εκεί, δύο από αυτές ήταν ανοικτές, καθώς δεν είχαν ενοικιαστεί, και ακόμα μία με κλειστό το πορτάκι, αλλά το κλειδί επάνω, αφού και εκείνη είναι προς διάθεση.

Βρέθηκαν, όμως, ίχνη παραβίασης σε μία τέταρτη, δίπλα στις προηγούμενες, της οποίας το περιεχόμενο είχε εξαφανιστεί.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίχνη διάρρηξης εντοπίστηκαν και στην πόρτα, η οποία οδηγεί στο δωμάτιο με τις θυρίδες, όπου όμως δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, βάσει της νομοθεσίας, και έτσι οι αστυνομικοί δεν έχουν εικόνα για το ποιος κρύβεται πίσω από την κλοπή.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει τα στελέχη του αρμοδίου τμήματος της Ασφάλειας, τα οποία εργάζονται υπό άκρα μυστικότητα, χωρίς να διαρρέουν πληροφορίες για την πορεία της έρευνάς τους.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα