Διέρρευσε το σενάριο της ταινίας Τζόκερ με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ

Προσοχή, ακολουθούν σπόιλερς.

Μετά τις υπερωικές ταινίες «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη» και «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» που κυκλοφόρησαν στις αίθουσες, σειρά έχουν τώρα οι «Spider-Man: Far From Home» και ο Τζόκερ από το στούντιο της Warner Bros.

Τον «Τζόκερ» σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς, υποδύεται ο Χοακίν Φίνιξ. Κι ενώ πληροφορίες γύρω από την ιστορία του μανιακού κλόουν δεν έχουν αποκαλυφθεί, κάποιες πρώτες λεπτομέρειες διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.

Ακολουθούν spoilers:

  • Το «Τζόκερ» διαδραματίζεται στην Γκόθαμ Σίτυ, το 1981. Το σκηνικό μπορεί να μην έχει και τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην πλοκή, αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε μια λιγότερο υψηλής τεχνολογίας εκδοχή της Γκόθαμ, σε σύγκριση με την τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν.
  • Ο Αρθρουρ Φλεκ/Τζόκερ είναι ένας κλόουν χωρίς όνομα, ο οποίος εργάζεται για ένα πρακτορείο ταλέντων και όπως φαίνεται θα έχει στο πλευρό του έναν κοινωνικό λειτουργό να τον ελέγχει λόγω των προβλήματων ψυχικής υγείας. Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ της ταινίας, ο Αρθουρ φροντίζει και την άρρωστη μητέρα του, η οποία κάποτε εργαζόταν ως οικονόμος για τους Γουέιν.
  • Η φήμη ότι οι Μπρους Γουέιν και Αρθουρ είναι ετεροθαλή αδέρφια, μπορεί να μην παρουσιαστεί όπως την ακούσαμε. Ενώ η μητέρα του Αρθουρ ήταν κολλημένη με τον Τόμας, ποτέ δεν έκανε παιδί μαζί του. Επίσης πιστεύεται ότι ο Φλεκ βιάστηκε από τον σύντροφο της μητέρας του όταν ήταν παιδί και όταν μαθαίνει ότι κι εκείνη ήταν συνένοχος, θέλει να την εκδικηθεί.
  • Θα παρακολουθήσουμε μια ιδιαίτερη πλοκή όσον αφορά τον τρόπο που ο Τόμας και η Μάρθα δολοφονούνται, καθώς δεν θα μοιάζει με ο,τι έχουμε δει στις προηγούμενες ιστορίες Μπατμαν.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε αν αυτές οι εξελίξεις θα προβληθούν στην ταινία, μάλλον αυτό που θα παρακολουθήσουμε θα είναι γεμάτο ανατροπές. Και η αναμονή θα τελειώσει σύντομα, καθώς το «Τζόκερ» θα προβληθεί στις αίθουσες του εξωτερικού, τον Οκτώβριο.

Δημοφιλή