Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Τζόκερ»

Το τρέιλερ μας δίνει μία απεικόνιση του χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Φίνιξ, έναν κωμικό από την πόλη του Γκόθαμ, με το όνομα Αρθουρ, που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή του.
joker

Η Warner Brothers έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ από την νέα της ταινία Joker, τον γνωστό «κακό» ήρωα από τις ταινίες του Batman. Πρωταγωνιστής της ταινίας που σκηνοθετεί ο Τοντ Φίλιπς είναι ο Χοακίν Φίνιξ.

Το τρέιλερ μας δίνει μία απεικόνιση του χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Φίνιξ, έναν κωμικό από την πόλη του Γκόθαμ, με το όνομα Αρθουρ, που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή του. Εχει χτυπηθεί πολύ άσχημα και ταπεινωθεί στο μετρό και στους δρόμους του Γκόθαμ, με τον ίδιο να ψελλίζει «Είναι ιδέα μου ή απλά τα πράγματα έχουν ξεφύγει εκεί έξω;», ενώ στην συνέχεια τον βλέπουμε να οδηγείτε στην παραφροσύνη και τέλος να εμφανίζεται με την γνωστή στολή του Joker.

Πρόκειται για ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στον χαρακτήρα του εκδοτικού οίκου DC Comics και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχει πολλές επιρροές από τις ταινίες του Μάρτιν Σκορτσέζε, «ο Ταξιτζής» και «Ο Βασιλιάς της Κωμωδίας», με τον ίδιο να είναι συμπαραγωγός.

Στην ταινία που αναμένεται να βγεί στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2019, θα πρωταγωνιστούν επίσης ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Δημοφιλή