Δίκη Φιλιππίδη: Στη σκιά της αντιπαράθεσης της συζύγου με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπ. Μπιμπίλα

Εμμένει στην αθωότητα του συζύγου της η Ελπίδα Νίνου, που ολοκληρώνει την κατάθεση και τη σκυτάλη παίρνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.
.
.
EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη η κατάθεση στη δίκη Φιλιππίδη της συζύγου του Ελπίδας Νίνου, η οποία έχει αποκρούσει όλες τις κατηγορίες κατά του ηθοποιού για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ενώ μίλησε και για οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να τον εξοντώσουν.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της, ακολουθεί ως μάρτυρας ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, τον οποίο η σύζυγος Φιλιππίδη κατήγγειλε για ψευδή μαρτυρία παρά το γεγονός πως είχαν στενές σχέσεις και θα κατέθετε για την υπεράσπιση του ηθοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου απαντώντας σε ερωτήσεις συνηγόρου καταγγέλλουσας, καταφέρθηκε κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, επί 30 χρόνια στενού φίλου της οικογένειας Φιλιππίδη και είπε πως ο Πρόεδρος του ΣΕΗ κατέθεσε ψευδώς στην προανάκριση για εξωσυζυγική σχέση του Πέτρου Φιλιππίδη, την οποία μάλιστα ανέφερε πως του αποκάλυψε η ίδια.
Όπως είπε η κ. Νίνου, σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, ουδέποτε είπε στον Σπύρο Μπιμπίλα πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συνάψει ερωτική σχέση με φίλη του γιού τους και μάλιστα πως το «παράνομοι ζευγάρι» έμενε μαζί.

Η απάντηση του Σπ. Μπιμπίλα

Όπως έγραψε το dikastiko.gr ο πρόεδρος του ΣΕΗ σε απάντησή του, υποστήριξε πως ουδέποτε υπήρξε ψευδομάρτυρας, σχολιάζοντας τα όσα είπε η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ενημερώθηκε πως η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ψεύδεται. «Μου προκαλεί κατάπληξη αυτό. Έχω να απαντήσω ότι δεν έχω υπάρξει ψευδομάρτυρας ποτέ στη ζωή μου. Έχω πάει σε πάρα πολλά δικαστήρια και είμαι πάντα ένας σωστός μάρτυρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω να κάνω κανέναν άλλο σχολιασμό επειδή είμαι κι εγώ μάρτυρας σε λίγες μέρες. Δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε τις καταθέσεις των άλλων μαρτύρων. Η ίδια η δίκη θα σχολιάσει τις καταθέσεις με την εξέλιξή της» αρκέστηκε να πει ο Σπύρος Μπίμπιλας.

«Όσο διαρκεί η δίκη έχω πει ότι δεν θα μιλάω σε κάμερες, δεν θα σχολιάζω όλα όσα έχουν σχέση με τη δίκη και δυστυχώς βρίσκω πάντα μπροστά μου κάμερες και αναγκαστικά λέω αυτό που λέω πάντα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.

Πηγή: Dikastiko.gr

Δημοφιλή