Δολοφόνησε με σκαλιστήρι τον άντρα της εγγονής του γιατί της φερόταν άσχημα

Δολοφόνησε με σκαλιστήρι τον άντρα της εγγονής του γιατί της φερόταν άσχημα
Eurokinissi

Οικογενειακές διαφορές ήταν το κίνητρο της δολοφονίας σε βάρος του 33χρονου Πακιστανού στον Ασπρόπυργο.

Αρχική η Αστυνομία εκτίμησε ότι ο 33χρονος δολοφονήθηκε από ομοεθνείς του λόγω οικονομικών διαφορών. Από την έρευνα προέκυψε, ωστόσο, ότι δράστης είναι ο 62χρονος παππούς της συντρόφου του θύματος. Η Ελληνίδα εγγονή του δράστη είχε παραπλανήσει τους αστυνομικούς καταθέτοντας ότι ο σύντροφός της είχε οικονομικές διαφορές με Πακιστανούς που ζουν στη δυτική Αττική.

Τελικά το έγκλημα εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας, που συνέχισε της καταθέσεις μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας. Ο 33χρονος είχε βρεθεί το περασμένο Σάββατο θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο. Ο δράστης τον χτύπησε στο κεφάλι και στο λαιμό. Η επίθεση έγινε έξω από το σπίτι του στον Ασπρόπυργο.

Από την συνδυαστική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 62χρονος παππούς της συντρόφου του θύματος, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί και ένα κοριτσάκι δύο ετών. Ο δράστης τσακώθηκε το περασμένο Σάββατο με τον 33χρονο, άρπαξε ένα γεωργικό εργαλείο και τον δολοφόνησε.

Ως κίνητρο των πράξεών του φέρονται οικογενειακές διαφορές που είχαν με το θύμα, το οποίο προκύπτει πως φερόταν άσχημα στη σύντροφό του. Οι αστυνομικοί εξετάζουν πάντως το κατά πόσο και αυτό είναι αληθές, καθώς προκύπτει από τα λεγόμενα της συντρόφου του θύματος.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοφιλή