Η 46χρονη Κέιτ Μος γίνεται εξώφυλλο της Vogue κι απαντά σε ερωτήσεις διάσημων φίλων της

Ο Ελτον Τζον, ο Μαρκ Τζέικομπς, η Ντούα Λίπα αλλά κι η 18χρονη κόρη της θέλουν να μάθουν πολλά από εκείνη.
.
Francois Durand via Getty Images
.

Το σύνολο ποιου σχεδιαστή έκλεψε η κόρη της Κέιτ Μος , Λίλα Γκρέις, από την ντουλάπα της διάσημης μαμάς της; Γιατί το έτερο διάσημο μοντέλο της εποχής της, Κρίστι Τέρλιγκτον, την αποκαλεί «μικρό βαγόνι»; Ποιο είναι το διαχρονικό σύνολο που θα φορούσε σε πάρτι; Η 46χρονη βρετανίδα καλλονή Κέι Μος γίνεται το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue του πρώτου μήνα του καινούργιου χρόνου και με την ευκαιρία πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο στο οποίο δέχεται 28 ερωτήσεις από διάσημους φίλους της στην σόου-μπιζ.

Ήταν Μάρτιος του 1993 όταν η, 19χρονη τότε, Κέι Μος έγινε για πρώτη φορά εξώφυλλο στην βρετανική Vogue. Λίγο πριν γιορτάσει τα 47α γενέθλιά της, στις 16 Ιανουαρίου 2021, η ίδια ξαναγίνεται εξώφυλλο.

Στο ειδικό βίντεο για την Vogue, η ίδια απαντά σε ερωτήσεις από φίλους της όπως ο Ελτον Τζον, ο Μαρκ Τζέικομπς, η Ντούα Λίπα κ. ά. αλλά και την 18χρονη κόρη της. Η Λίλα Γκρέις την ρωτά πώς χαλαρώνει μετά από μια κουραστική μέρα για να εισπράξει την τρυφερή απάντηση. «Μου αρέσει να κάνω ένα ζεστό μπάνιο και να ξαπλώσω στο κρεβάτι αγκαλιά μαζί σου αν θέλεις».

ΠΗΓΗ: vogue.co.uk