Η Κάιλι Τζένερ δημοσίευσε βίντεο που καθαρίζει το πρόσωπό της και απέδειξε ότι δεν έχει ιδέα από περιποίηση

Εξόργισε τους φανς της και όχι άδικα.

Η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, η Κάιλι Τζένερ, δέχτηκε σκληρή κριτική μετά από βίντεο που δημοσίευσε η ίδια, στο οποίο πλένει το πρόσωπό της με τον νέο αφρό καθαρισμού που λάνσαρε η εταιρεία της.

Οι φανς της άρχισαν να αμφισβητούν τις γνώσεις της σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας, με την Κάιλι να φαίνεται στο βίντεο να πλένει το πρόσωπό της για μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Η 21χρονη δισεκατομμυριούχος δημοσίευσε το βίντεο για να δείξει στους ακολούθους της πως να χρησιμοποιήσουν το νέο προϊόν.

Στο κλιπ διάρκειας 35 δευτερολέπτων η Κάιλι βάζει τον αφρό στο πρόσωπό της, το απλώνει για 10 δευτερόλεπτα, ξεπλένεται και σκουπίζει το πρόσωπό της με μια λευκή πετσέτα.

Αυτό που σχολίασαν οι χρήστες είναι ότι τα 10 δευτερόλεπτα δεν είναι αρκετά για να ξεβγάλει κάποιος το μακιγιάζ από το πρόσωπο, κάτι που αποδείχτηκε όταν η Κάιλι έδειξε την πετσέτα στην κάμερα και φαινόταν ξεκάθαρα ότι υπήρχε μέικαπ.

«Έπλυνες το πρόσωπό για δύο μόνο δευτερόλεπτα,χρησιμοποιείς φίλτρο στην φωογραφία αλλά παρόλα αυτά φαινόταν ότι στην πετσέτα υπήρχαν ίχνη μέικαπ. ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ».

Ενώ ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Πρέπει να σαπουνίζεις το προϊόν για 30 δευτερόλεπτα με 1 λεπτό για να έχει αποτέλεσμα. Όχι 10 δευτερόλεπτα».

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Πηγή: People