Η Κέιτ Μίντλετον τους ξάφνιασε όλους με ολοκαίνουργιο λουκ

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ λάνσαρε ένα εντελώς διαφορετικό κομμωτικό λουκ ανακοινώνοντας την τελετή των ψηφιακών βραβείων του Καλύτερου Φωτογράφου Αγριας Ζωής.
.
.

Η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε μπροστά από την κάμερα ως μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα για τα γυρίσματα ενός βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα την Δευτέρα εν όψει της τελετής απονομής ψηφιακών βραβείων του Καλύτερου Φωτογράφου Αγριας Ζωής.

Λανσάροντας ένα μαύρο σύνολο (παντελόνι, σακάκι και τοπ) η δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε με τα μαλλιά της σε σκάλες και σε χρώμα μελί, αρκετές αποχρώσεις φωτεινότερο από το γνωστό της χρώμα μαλλιών. Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, η ίδια ξεκίνησε να ανοίγει τους τόνους στα μαλλιά της περίπου τον Ιούλιο και συνέχισε να τους ανοίγει.

«Είναι τόσο υπέροχα να επιστρέφω στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο όπου όλοι μπορούμε ξανά να απολαύσουμε τους θησαυρούς του», είπε. «Βρίσκομαι εδώ διότι αύριο βράδυ θα ανακοινώσω τα αποτελέσματα του (διαγωνισμού του) 56ου Καλύτερου Φωτογράφου Αγριας Ζωής», εξήγησε. «Στάθηκα τυχερή να ρίξω μια γρήγορη ματιά και μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά εντυπωσιακό (το α. Δεν μπορώ να περιμένω να το δείτε όλοι».

ΠΗΓΗ: HuffPost