Η Kύπρια Σοφία Χατζηπαντελή κεντρικό θέμα του BBC. «Κάντε αυτό που σας αρέσει και αγνοήστε όσους σας κατηγορούν»

Η Kύπρια Σοφία Χατζηπαντελή κεντρικό θέμα του BBC. «Κάντε αυτό που σας αρέσει και αγνοήστε όσους σας κατηγορούν»
Instagram

Θυμάστε τη Σοφία Χατζηπαντελή; Το μόλις 21 ετών μοντέλο που έχει απασχολήσει τον κόσμο της μόδας με την εμφάνισή της; Η ίδια είχε πει στο παρελθόν πως έχει δεχτεί απειλές ακόμα και για τη ζωή της κι αυτό εξαιτίας των φρυδιών της.

Αυτή τη φορά μίλησε στο BBC για το κίνημα των ενωμένων φρυδιών, το #unibrowmovement και για τις σκέψεις που η ίδια κάνει για τη ζωή και την ομορφιά.

«Μέσω του κινήματος αλλάζουμε τον τρόπο που όλοι έχουν στο μυαλό τους την ομορφιά. Είναι τελείως υποκειμενική και ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το συγκεκριμένο όρο. Βάφω τα φρύδια μου μαύρα, δεν είναι το μαύρο το φυσικό τους χρώμα. Μπορεί σε άλλους να μην αρέσει αλλά σίγουρα εγώ το προτιμώ και έχω δικαίωμα να το κάνω», λέει η Σοφία στο βίντεο του βρετανικού δικτύου.

«Έχω δικαίωμα να περπατώ στο δρόμο και να νιώθω αυτοπεποίθηση. Αγαπώ τον εαυτό μου», συμπληρώνει.

I love your style. 😍

A post shared by Sophia Hadjipanteli Chile. ❤ (@sophiahadjipantelich) on

Στη συνέχεια η ίδια μιλά για τα σχόλια μίσους που έχει λάβει, ενώ εξηγεί πως πολλοί άνθρωποι θεωρούν πως είναι υποκρίτρια. Οι Έλληνες και οι Κύπριοι εξάλλου είναι άνθρωποι με έντονη τριχοφυϊα. «Δεν βλέπω κάτι περίεργο στα έντονα φρύδια, γιατί η θεία μου, η γιαγιά μου και η μαμά μου είχαν επίσης έντονα φρύδια και δεν ένιωσαν άσχημα ποτέ γι′ αυτό», σημειώνει ενώ καταλήγοντας δίνει μια συμβουλή σε όσους τη βλέπουν. «Μην σας επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια κανενός, αγνοήστε τους και κάντε αυτό που σας αρέσει».

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα της ιταλικής Vogue, όταν ήταν 15 χρόνων και, στη συνέχεια, τρία χρόνια αργότερα. Μέχρι πρόσφατα, προσπαθούσε να βρει τον δρόμο της στις πασαρέλες του κυβερνοχώρου, μέχρι που ξαφνικά έγινε διάσημη στα social media, όταν μία selfie της εμφανίστηκε στη σελίδα εξερεύνησης του Instagram, φτάνοντας σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Idk anymore

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) on