Η Κιμ Καρντάσιαν τώρα και δικηγόρος - Οι φιλοδοξίες της δημοφιλούς ριάλιτι σταρ

Οι εξετάσεις για τις οποίες διαβάζει και το όραμά της.

Μετά από μια πολυετή καριέρα στην τηλεόραση, τη διαφήμιση και το μόντελινγκ, η Κιμ Καρντάσιαν φιλοδοξεί να γίνει δικηγόρος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι επιθυμεί να δώσει τις ειδικές εξετάσεις της Καλιφόρνια για τη νομική (California bar exam) το 2022. «Έπρεπε να σκεφτώ πολύ και σοβαρά γι’αυτή την κίνηση», είπε η Καρντάσιαν. Η δημοφιλής σταρ ριάλιτι εκπομπών και μοντέλο δήλωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει μια τετραετή μαθητεία σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Σαν Φρανσίσκο, το περασμένο καλοκαίρι.

Επιπλέον, η Καρντάσιαν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποφυλάκιση της Αλις Μαρί Τζόνσον, την 63χρονη γυναίκα που κρίθηκε ένοχη το 1996 για έξι αδικήματα που δεν περιείχαν βία και σχετίζονταν με τη διακίνηση κοκαϊνης και το ξέπλυμα χρήματος. Η Τζόνσον είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και παρέμεινε στη φυλακή της Αλαμπάμα για 21 χρόνια. Έκτοτε η Καρντάσιαν συνεργάζεται με δικηγόρους και ακτιβιστές σε μια ομάδα διπλωματικής υπεράσπισης για τη μεταρρύθμιση του ποινικού δικαίου.

«Ποτέ δεν υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος πίσω από αυτές τις υποθέσεις. Πάντα είναι μια ομάδα και πάντα γνώριζα το ρόλο μου σε αυτή. Απλώς ήθελα να μπορέσω να παλέψω για ανθρώπους που έχουν κάνει το καθήκον τους στην κοινωνία», δήλωσε η σταρ.

Η Καλιφόρνια είναι μια από τις τέσσερις πολιτείες που επιτρέπει σε κάποιον μια εναλλακτική μέθοδο για να δώσει αυτές τις εξετάσεις.

Πηγή: CNN