Η Lady Gaga λύνει την σιωπή της για τον «έρωτα» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Ήταν όλο προμελετημένο.
Chris Pizzello/Invision/AP

Η Lady Gaga μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μήνες για την περίφημη σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η 33χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή μετά την φωτογράφηση για το περιοδικό Elle και ερωτήθηκε για την εμφάνισή της στα βραβεία Όσκαρ, αλλά και για την σχέση της με τον ηθοποιό.

«Νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι είναι λίγο χαζοί, εννοώ, εμείς δημιουργήσαμε μια ερωτική ιστορία. Ως καλλιτέχνης και ως ηθοποιός, φυσικά και θέλαμε να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι ήμασταν ερωτευμένοι. Και θελήσαμε οι άνθρωποι να αισθανθούν αυτήν την αγάπη και στα Όσκαρ. Θέλαμε να περάσει κατευθείαν από το φακό της κάμερας σε κάθε τηλεόραση. Και δουλέψαμε σκληρά γι′ αυτό, δουλέψαμε για ημέρες. Σχεδιάσαμε το όλο θέμα - ήταν ενορχηστρωμένο ως παράσταση».

Το τραγούδι «Shallow» χάρη στην ερμηνεία και το πάθος της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ στην ταινία, κατάφερε να αποσπάσει το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού.

Οι δυο καλλιτέχνες και πρωταγωνιστές της ταινίας σε σκηνοθεσία Κούπερ, τραγούδησαν το «Shallow» το οποίο κέρδισε το Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, σε μια ερμηνεία που καθήλωσε τους παρευρισκόμενους αλλά και τους θεατές εκτός θεάτρου, την βραδιά των Όσκαρ.

πηγή: cnn