Η Λία Μισέλ του «Glee» απολογείται αλλά δεν πείθει κανέναν

«Συμπεριφέρεται ως ένας κλασσικός άνθρωπος που ασκεί bullying και δεν δέχεται την ευθύνη των πράξεών του».
Gary Gershoff via Getty Images

Μετά το σάλο που προκλήθηκε τις δύο τελευταίες μέρες μετά το tweet της Λία Μισέλ για το #BlackLivesMatter και την κριτική που της ασκήθηκε για την υποκρισία της, η ίδια έκανε ένα ποστ στο instagram όπου απολογείται για την συμπεριφορά της σε πρώην συνεργάτες. Πόσο ειλικρινής ήταν η απολογία της ωστόσο;

«Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα των τελευταίων εβδομάδων είναι ότι πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να ακούσουμε και να μάθουμε για τις αντιλήψεις άλλων ανθρώπων και να κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε για να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση των αδικιών που αντιμετωπίζουν», έγραψε και συνέχισε:

«Οι απαντήσεις που έλαβα κάτω από το tweet με έκαναν να σκεφτώ και για την δική μου συμπεριφορά απέναντι στα μέλη του καστ. Είτε η προνομιούχα θέση που είχα ήταν ο λόγος που παρεξηγήθηκε η συμπεριφορά μου είτε η ανωριμότητα μου και το γεγονός ότι ήμουν δύσκολη χωρίς λόγο, ζητώ συγνώμη για την συμπεριφορά μου και για τον πόνο που ίσως έχω προκαλέσει».

Επίσης έγραψε πως δεν θυμάται να κάνει μια «τέτοια δήλωση».

Η απολογία της δεν ήταν ικανοποιητική όπως φαίνεται καθώς πολλοί έγραψαν πως για ακόμα μια φορά αρνείται «έμμεσα» τις κατηγορίες και συμπεριφέρεται ως ένας κλασσικός άνθρωπος που ασκεί bullying.

Άλλοι χρήστες απλά θεώρησαν την απολογία της «γελοία» και ψεύτικη και άρχισαν να την τρολλάρουν.

Μάλιστα η Μισέλ υπέστη και συνέπειες καθώς η συνεργασία της με το brand HelloFresh, πολλοί διάσημοι όπως η Αριάνα Γκράντε, την έκαναν unfollow στο twitter και αρκετοί ζητούν εξηγήσεις.

Πρώτη που την εξέθεσε ήταν η Σαμάνθα Μαρί η οποία υποστήριξε πως η Μισέλ έκανε την ζωή της «κόλαση» όσο χρειάστηκε να εργαστεί στην σειρά.

«Θυμάσαι που έκανες την πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση μια ”ζωντανή κόλαση”; Είπες ακόμη σε όλους πως αν μπορούσες θα ”έχε**ς την περούκα μου” μεταξύ άλλων τραυματικών μικροεπιθέσεων που με έκαναν να αμφισβητήσω μια καριέρα στο Χόλιγουντ».

Η Μαρί δεν έδωσε παραπάνω εξηγήσεις αλλά μετά από αυτό βγήκαν μπροστά και άλλοι συμπρωταγωνιστές της και οι άσχημες ιστορίες δεν είχαν τέλος.

Ίσως η Μισέλ πρέπει να κάνει μια καλύτερη προσπάθεια στις απολογίες ή καλύτερα την επόμενη φορά να είναι πιο ειλικρινής.

Δημοφιλή