Η Μάιλι Σάιρους δηλώνει ότι είναι έξι μήνες νηφάλια

«Έψαξα πολύ το παρελθόν της οικογένειας μου. Είναι γεμάτο εθισμούς και προβλήματα ψυχικής υγείας» αποκάλυψε η ποπ σταρ.
Henry Nicholls / Reuters

Η Μάιλι Σάιρους αποκάλυψε στο περιοδικό Variety, ότι από την αρχή του χρόνου, δεν έχει βάλει σταλιά αλκοόλ στο στόμα της, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε για τις φωνητικές της χορδές, στα τέλη του 2019.

«Είμαι καθαρή τους τελευταίους έξι μήνες. Στην αρχή απείχα από το αλκοόλ λόγω της εγχείρησης. Τελευταία σκεφτόμουν πολύ την μητέρα μου, η οποία είναι υιοθετημένη και μερικά από τα δικά της συναισθήματα, έχουν περάσει σ′ εμένα. Όπως της εγκατάλειψης. Ηθελα να αποδείξω ότι μπορείς να είσαι αποδεκτός από το περιβάλλον σου, αλλά και πολύτιμος, παρά την υιοθεσία».

«Έψαξα πολύ το παρελθόν της οικογένειας μου. Είναι γεμάτο εθισμούς και προβλήματα ψυχικής υγείας. Όσο το έψαχνα τόσο αναρωτιόμουν ”γιατί είμαι έτσι;”. Κατανοώντας το παρελθόν, καταλαβαίνουμε το παρόν και το μέλλον πολύ πιο καθαρά. Νομίζω ότι η διαδικασία είναι λυτρωτική».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η αποτοξίνωση την βοήθησε να βελτιώσει την «τέχνη της», ενώ παραδέχτηκε πως το να απομακρυνθεί από την παρέα της και να πάψει να διασκεδάζει μαζί τους δεν ήταν κάτι εύκολο.

«Κινδυνεύεις να σου κολλήσουν την ταμπέλα της ξενέρωτης. Και μπορείς να μου προσάψεις πολλά πράγματα, αλλά αγάπη μου, είμαι χαβαλές. Αυτό που μου δίνει χαρά είναι ότι σηκώνομαι από το κρεβάτι και νιώθω 100% έτοιμη κάθε φορά. Δεν θέλω να ξυπνάω και να είμαι μίζερη και γκρινιάρα. Θέλω να ξυπνάω πάντα έτοιμη για ζωή».

Πηγή: HuffPost US

Δημοφιλή