Η μικρή Έμιλι δεν θα χαμογελάσει ξανα, της επιτέθηκε ο σκύλος που μόλις είχε υιοθετήσει

Η μικρή υπέστη μυϊκή βλάβη και χρειάστηκε ράμματα κάτω από το μάτι της και κοντά στο στόμα της.
rawfile redux via Getty Images

Ένα κορίτσι 3 ετών, στη Λουιζιάνα δεν θα μπορέσει να χαμογελάσει ξανά, μετά την επίθεση που δέχθηκε από σκύλο, τον οποίο μόλις είχε υιοθετήσει η οικογένειά της.

Η Έμιλι Ρόαρκ από το Σλάιντελ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Slidell Memorial στη Λουιζιάνα στις 16 Μαρτίου μετά από την επίθεση του σκύλου, δήλωσε η Ρεμπέκα Μπολάιν σε μια εκστρατεία μέσω GoFundMe, που ξεκίνησε για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα.

Η μικρή υπέστη μυϊκή βλάβη και χρειάστηκε ράμματα κάτω από το μάτι της και κοντά στο στόμα της. Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μπορεί να χαμογελάσει ή να φάει από τη μία πλευρά του προσώπου της και μπορεί να έχει υποστεί ζημιά και στον δακρυϊκό της πόρο, όπως υποστήριξε η Μπολάιν.

Η Έμιλι θα χρειαστεί πολλαπλές επεμβάσεις αποκατάστασης στο μέλλον, πρόσθεσε η μητέρα της.

Σύμφωνα με τις αναφορές το κορίτσι «χάιδευε απαλά» τον σκύλο, που ονομαζόταν Τάτερ Τοτ , όταν της επιτέθηκε λιγότερο από 24 ώρες αφότου η οικογένεια τον υιοθέτησε, ανέφερε η Daily Mail.

«Όταν ο σκύλος τη δάγκωσε δεν έβγαλε άχνα», είπε η φοβισμένη μητέρα. Είπε ακόμη ότι τρομοκρατήθηκε μήπως ο σκύλος κατασπαράξει την κόρη της.

Η Έμιλι, της οποίας οι εκκλήσεις για ένα κουτάβι οδήγησαν την οικογένεια στην αναδοχή του σκύλου, φοβάται πλέον τα ζώα, δήλωσε η Μπολάιν.

«Κάθε τόσο, όταν πονάει πολύ, δείχνει τον εαυτό της και λέει “μαμά πεθαίνω, μαμά πεθαίνω. Το κουτάβι ήταν πεινασμένο”, κάτι που ραγίζει την καρδιά», καταλήγει.

H αρμόδια υπηρεσία για τον έλεγχο των ζώων πήρε το σκυλί από το σπίτι και του έκανε ευθανασία ενώ η οικογένεια βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα