ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/01/2018 09:25 EET

Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας καταγγέλλει απειλές από την «Κρυπτεία»

Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας καταγγέλλει τη ρατσιστική οργάνωση ”Κρυπτεία” πως προέβη σε εις βάρος της απειλές μέσω τηλεφωνήματος. Η συγκεκριμένη οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση, στο τηλεφώνημα συστήθηκαν ως μία οργάνωση που καίει και δέρνει και σκοτώνει μετανάστες και κυρίως Μουσουλμάνους και πως η Ένωση είναι στοχοποιημένη.

«Ανέφεραν ότι είναι η ομάδα που χτύπησε το σπίτι του μικρού Αμίρ, ως αποδεικτικό της δράσης τους προφανώς. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα μέλη μας δεν υποκύπτουν σε τέτοιες απειλές και πρακτικές μίσους, ούτε τρομάζουν, και απόδειξη είναι η συμμετοχή μας στη δίκη της ΧΑ και σε κάθε δίκη ρατσιστικού χτυπήματος», προσθέτει η ανακοίνωση. 

«Βεβαίως οι ομάδες αυτές δυσφημούν πάντα την χώρα που είναι τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο, είναι φανερό ότι βλάπτουν σε πολλά επίπεδα τη χώρα και τους πολίτες της. Είναι χρέος μας να ενημερώνουμε όμως, έτσι ώστε ο Πολίτης να γνωρίζει τις πρακτικές μίσους και να παίρνει ενεργή θέση».