ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23/04/2019 13:01 EEST | Updated 23/04/2019 13:22 EEST

Η ΝΔ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας στον Πολάκη

Μετά το Πάσχα.

«Είναι ζήτημα ποιότητας και ήθους στο δημόσιο διάλογο. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο διακύβευμα των εκλογών. Με ποιους θέλουμε να προχωρήσουμε και ποιους θέλουμε να αφήσουμε πίσω. Αν θέλουμε πραγματικά μία Ελλάδα των πολλών ή μία Ελλάδα των Πολάκηδων» ήταν το μήνυμα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Twitter, σηματοδοτώντας πρόταση δυσπιστίας κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για την επίθεση που εξαπέλυσε μέσω Facebook, κατά του υποψηφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Δεν υπάρχει συγγνώμη για τη ΝΔ, για όσα είπε ο κ. Πολάκης. Ή τον αποπέμπει ο κ. Τσίπρας ή τον παίρνει αγκαλιά. Θα καταθέσουμε την πρόταση μομφής την πρώτη ημέρα που θα ανοίξει τη Βουλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, συνομιλώντας πριν από λίγο με δημοσιογράφους στη Βουλή.

Επίσης, Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε ”εκτρωματικό” το νομοσχέδιο για την Παιδεία και κατηγόρησε τον υπουργό Παιδείας πως «βγάζει όλα τα ιδεολογικά του απωθημένα και ιδρύει τμήματα για ιδεολογικούς λόγους».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook που προκάλεσε αντιδράσεις: 

Η πρώτη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκης μετά την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας: