ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Η νέα εποχή της κουζίνας | Ο γερμανικός κολοσσός επίπλων κουζίνας που θέτει νέα πρότυπα στην αγορά της Ελλάδας

Ο χώρος της κουζίνας δεν είναι πια ένα απομονωμένο δωμάτιο, αλλά το επίκεντρο του σπιτιού.
Seaform

Το ελληνικό real estate market βρίσκεται σε ανάπτυξη και μαζί του μεγαλώνει και εξελίσσεται η ζήτηση για υψηλότερης ποιότητας και αισθητικής κατασκευές, ιδίως στο χώρο της κουζίνας και της αποθήκευσης. Ο χώρος της κουζίνας δεν είναι πια ένα απομονωμένο δωμάτιο, αλλά το επίκεντρο του σπιτιού, ένας “ανοιχτός” πολυχώρος που σχεδιαζόμενος σωστά και με τη χρήση των βέλτιστων υλικών δίνει σημαντική προστιθέμενη αξία στο ακίνητο. Σε αυτό το πλαίσιο, η εύρεση ενός προμηθευτή που θα μπορέσει να καλύψει τις υψηλές προδιαγραφές της ελληνικής αγοράς με αξιοπιστία και συνέπεια είναι προϋπόθεση για πολλούς κατασκευαστές.

Την ανάγκη της ελληνικής αγοράς για έναν συνεργάτη με παγκόσμια εμπειρία έρχεται να καλύψει μια γερμανική εταιρεία, πραγματικό case study. Μετά την κατάκτηση 72 χωρών σε όλο τον κόσμο, στις οποίες εδώ και χρόνια προσφέρει high-end κουζίνες και ντουλάπες, η Seaform - η επιτομή της γερμανικής αριστοτεχνίας, ποιότητας και υψηλής αισθητικής - εισέρχεται και στην ελληνική αγορά. Με μια κληρονομιά που χρονολογείται από το 1917, η Seaform που είναι μια τρίτης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση, φέρνει τα μοναδικά της σχέδια στην Ελλάδα, δίνοντας μια πραγματική ευκαιρία στον κόσμο του interior, της αρχιτεκτονικής, των κατασκευαστών και των εταιρειών ανάπτυξης ακινήτων να αναβαθμίσει τόσο τις οικίες, όσο και τα μεγάλης κλίμακας projects που γίνονται στη χώρα.

Seaform

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γερμανική εταιρεία Seaform θα βρεις εδώ

“Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η ελληνική αγορά είναι πλέον έτοιμη να υποδεχτεί και να υποστηρίξει τη Seaform. Ανυπομονούμε να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με νέους συνεργάτες που μοιράζονται το πάθος μας για υψηλής ποιότητας κατασκευές και καινοτόμο design στον χώρο της κουζίνας και της ντουλάπας, και να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα μαζί” ανέφερε ο Alexander Sofalvi, managing director της Seaform.

Τι Καθιστά τη Seaform Ξεχωριστή;

Η Seaform για περισσότερο από έναν αιώνα αποτελεί ένα πραγματικό σύμβολο ποιότητας, δημιουργικότητας και καινοτομίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από την καρδιά της Γερμανίας, δημιουργεί custom-made κουζίνες και ντουλάπες υψηλής ποιότητας. Προσφέρει πάνω από 300 φινιρίσματα και μια ευρεία γκάμα υλικών, από μελαμίνη, λάκα και καπλαμά, μέχρι πιο ιδιαίτερα και premium φινιρίσματα όπως κρύσταλλο, κεραμικό και μασίφ ξύλο. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας πληρούν τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, τονίζοντας τόσο την αισθητική ομορφιά όσο και τη μακροχρόνια αντοχή.

Στους χώρους της πλήρους αυτοματοποιημένης παραγωγής της Seaform στο Löhne και στο Burg της Γερμανίας, κατασκευάζονται καθημερινά περισσότερες από 750 κουζίνες.

Seaform

Στο εσωτερικό του εργοστασίου της Seaform στη Γερμανία

Οι αμέτρητες δυνατότητες του customization που δίνει η Seaform σε συνδυασμό με τις δυνατότητες παραγωγής just-in-time, αλλά και τις προηγμένες δεξιότητες διαχείρισης έργων μεγάλης κλίμακας την ανέδειξε σε ένα από τα top ονόματα του χώρου σε όλο τον κόσμο.

Μεταξύ των μεγάλης κλίμακας Projects που έχει επιτυχώς φέρει εις πέρας η Seaform είναι το σχεδιασμένο από τον Moshe Safdie μοναδικό Altair και το Prime Grand στο Colombo της Σρι Λάνκα, το Circa στο Λος Άντζελες, το Island City Center στη Mumbai της Ινδίας ,τα οποία είναι πραγματικά αρχιτεκτονικά διαμάντια.

Seaform

Η Seaform αναλαμβάνει και projects μεγάλης κλίμακας, όπως το Altair στη Σρι Λάνκα

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Seaform είναι μια climate-positive εταιρεία, αντιμετωπίζοντας το περιβάλλον ως έναν ουσιαστικό συντελεστή στη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής των προϊόντων της, εφαρμόζοντας πρακτικές για τη μείωση της επιβάρυνσης του πλανήτη σε κάθε στάδιο παραγωγής, ενώ παράλληλα συμβάλλει θετικά ώστε τα κτίρια να λάβουν την πιστοποίηση LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) που είναι το πιο ευρέως γνωστό σύστημα αξιολόγησης πράσινων κτιρίων στον κόσμο.

Μια εταιρεία με σημαντικό know-how

Όπως έχουν αναφέρει και πολλοί επαγγελματίες που επέλεξαν τη γερμανική εταιρεία για το έργο τους, η Seaform δεν είναι απλώς ένα ακόμα “κατάστημα” με κουζίνες, αλλά ένας έμπειρος συνεργάτης που θα υποστηρίξει το έργο καθ όλη τη διάρκεια του, ξεκινώντας από την κατανόηση των αναγκών, στον σχεδιασμό, και στην έγκαιρη παράδοση στον τελικό πελάτη. Δεν είναι τυχαίο που μόνο τα τελευταία 5 χρόνια, έχει σχεδιάσει και εγκαταστήσει πάνω από 20.000 κουζίνες παγκοσμίως σε μεγάλης κλίμακας έργα.

Seaform

Η Seaform δίνει αμέτρητες δυνατότητες customization

Τα τελευταία χρόνια η Seaform έχει αναπτύξει στην Ελλάδα, μια διεθνή ομάδα από ικανούς σχεδιαστές, project managers και εγκαταστάτες που είναι έτοιμοι να αναλάβουν και τα εγχώρια έργα, εξασφαλίζοντας ότι θα ενώσουν τη γερμανική ποιότητα με την τοπική εμπειρία και γνώση.

Η δυνατότητα απευθείας προμήθειας από το εργοστάσιο σε συνδυασμό με σωστό σχεδιασμό, αξιόπιστη εφοδιαστική αλυσίδα και αποτελεσματική επίβλεψη έργου έως την παράδοση προσφέρουν στους κατασκευαστές και στα έργα μεγάλης κλίμακας ένα μοναδικό πλεονέκτημα.

H σχεδιαστική υπεροχή και ευελιξία, με προτάσεις που ανταποκρίνονται στην αισθητική και τη λειτουργικότητα του κάθε χώρου, πάντα φροντίζοντας να τηρηθούν τα deadlines, δημιουργούν το καλύτερο αποτέλεσμα σύμφωνα με το budget του πελάτη.

Seaform

Πέρα από κουζίνες δημιουργούν φοβερές αισθητικά και ποιοτικά ντουλάπες

Στην Ελλάδα, η εκτίμηση για την ποιότητα και τη μακροχρόνια αντοχή των κατασκευών δεν είναι απλά μια επιθυμία, αλλά μάλλον μια βαθιά ριζωμένη αξία. Είτε πρόκειται για την αρχιτεκτονική είτε τον σχεδιασμό, η ποιότητα και η αντοχή αποτελούν σταθερά στοιχεία της ελληνικής κουλτούρας. Αυτό ταιριάζει απόλυτα με τις βασικές αρχές της Seaform, μιας εταιρείας που έχει καθιερωθεί στην παγκόσμια αγορά με τις ίδιες αξίες.

Η Seaform επικεντρώνεται στην παραγωγή προϊόντων που συνδυάζουν τόσο την αισθητική όσο και τη διάρκεια ζωής, εγγυώμενη ότι κάθε κουζίνα ή ντουλάπα θα παραμείνει όχι μόνο λειτουργική, αλλά και αισθητικά άρτια για πολλά, πολλά χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Seaform πατήστε εδώ