Η νέα ταινία της «Μουλάν» θα κυκλοφορήσει μόνο στο Disney+

Από τις 4 Σεπτεμβρίου με τιμή χρέωσης, 29.99 δολάρια (25.28 ευρώ).

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Disney η νέα live action ταινία της «Μουλάν» η οποία δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Αντ′ αυτού όποιος θέλει να την παρακολουθήσει θα μπορεί να το κάνει μέσω της πλατφόρμας Disney+ αντί του ποσού των 29.99 δολαρίων (25.28 ευρώ), από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η ταινία «Μουλάν» ήταν αρχικά προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου αλλά η πρεμιέρα καθυστέρησε λόγω κορονοϊού.

Παράλληλα όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Μπομπ Τσάπεκ, η εταιρεία δεν έχει σκοπό να επαναλάβει την συγκεκριμένη κίνηση με άλλη ταινία, καθώς αυτή τη φορά ήταν «αναγκαίο κακό».

Οι αντιδράσεις του κόσμου μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ανάμεικτες καθώς για τον Αύγουστο είναι ήδη προγραμματισμένες οι πρεμιέρες δύο ακόμα ταινιών της Disney, «The New Mutants» και «Black Widow».

Όσο για τα οικονομικά δεδομένα της «Μουλάν», που κόστισε 200 εκατομμύρια δολάρια (169 εκατ. ευρώ) ή Disney ευελπιστεί με την χρέωση των 29.99 δολαρίων να βγάλει απλά τα χρήματα που επενδύθηκαν για την δημιουργία της.

«Είναι αστείο, επειδή η πληρωμή 6,99 δολάρια το μήνα για τη Disney + είναι σχεδόν πολύ χαμηλή (το χρησιμοποιούμε πολύ), αλλά η πληρωμή 29,99 δολάρια για την “Μουλάν” είναι κάπως τσιμπιμένη».

«Άμα είναι να πληρώσω 30 δολάρια για τη ”Μουλάν” καλύτερα να με πλακώσει το χιόνι από την σκηνή της χιονοστιβάδας και στο τέλος να ανάψω ένα καπνογόνο».

«30 δολάρια θα πλήρωνα ούτως η άλλως για μένα την Κρίσι και την Αθηνά στην πρεμιέρα. Τώρα δεν θα χρειαστεί να παρακολουθήσω για 45 λεπτά τις διαφημίσεις και τα προσεχώς, οπότε γιατί όχι».

Δημοφιλή