Η Ουκρανία θα «πολεμήσει» τη Ρωσία για τον τίτλο της Μις Υφήλιος

Τα μοντέλα θα βάλουν εκκεντρικά φορέματα.
.
.
Instagram

Το επόμενο πεδίο μάχης θα είναι σε διαγωνισμό ομορφιάς.

Φορέματα με έντονους συμβολισμούς αναμένεται να βάλουν η Μις Ουκρανία και η Μις Ρωσία στον διαγωνισμό ομορφιάς που αφορά τον τίτλο της Μις Υφηλιος που θα διεξαχθεί στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, στις 14 Ιανουαρίου.

Έτσι, η Μις Ουκρανία Βικτόρια Απανασένκο θα φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα με πολυεπίπεδο μοτίβο, περίτεχνα, υπερμεγέθη μπλε και κίτρινα φτερά σε πολεμικό τόνο, αναφέρει η New York Post.

«Το κοστούμι Warrior of Light (Πολεμίστρια του φωτός) συμβολίζει τον αγώνα του έθνους μας ενάντια στο σκοτάδι», ανέφερε η λεζάντα της Μις Ουκρανίας στο Instagram. «Όπως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο οποίος υπερασπίζεται την Ουκρανία, με ένα σπαθί, μας προστατεύει».

Η στολή με το όπλο και την πανοπλία στέλνει το μήνυμα ότι η Απανασένκο «μεταφέρει το φως μέσα από το σκοτάδι που ήρθε στα ειρηνικά μας εδάφη με τον επιτιθέμενο».

«Για εμάς είναι σημαντικό να δείξουμε στον κόσμο ότι η Ουκρανία είναι δυνατή, γενναία, άτρωτη. Είμαστε έτοιμες να πολεμήσουμε για την ελευθερία μας, επειδή γνωρίζουμε το τίμημά της», δήλωσε η σχεδιάστρια της ουκρανικής ενδυμασίας.

Η Ουκρανή καλλονή λοιπόν, θα αναμετρηθεί με τη Μις Ρωσία, Άννα Λινίκοβα, η οποία παρουσίασε την Τετάρτη τη στολή της «The Crown of the Russian Empire» («Το Στέμμα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας»). Το πλούσιο κόκκινο βελούδινο φόρεμα ξεχειλίζει από μαργαριτάρια και πολύτιμους λίθους.

Κάθε χρόνο, οι βασίλισσες της ομορφιάς φορούν ιδιόμορφες και περίτεχνες στολές για να αντιπροσωπεύουν την εθνική τους ταυτότητα. Το 2015, η Μις Ταϊλάνδη πήγε ως μηχανοκίνητο rickshaw γνωστό ως tuk-tuk. Την ίδια χρονιά, η Μις Καναδάς πήγε στο Stanley Cup, με μπαστούνια χόκεϊ.

Δημοφιλή