ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Η Πλαίσιο αναλαμβάνει δράση για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Η Πλαίσιο και η εθελοντική ομάδα των εργαζομένων της, «Πλάι Σου», επιδιώκουν και βρίσκονται παρόντες βοηθώντας κοινωνικούς σκοπούς.
ΠΛΑΙΣΙΟ

Η Πλαίσιο Computers, θέλοντας να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους της Θεσσαλίας, οι οποίοι βιώνουν μια πρωτόγνωρη και δύσκολη πραγματικότητα, θεωρεί χρέος της να συμβάλει με τις δικές της δυνάμεις, σε κάθε προσπάθεια για την ενίσχυσή τους.

Για την κάλυψη των πρώτων, άμεσων αναγκών των κατοίκων της περιοχής, προχωράει στην αποστολή τσαντών και σχολικών ειδών για 1.000 μαθητές, έτσι ώστε να βοηθήσει στην επάνοδο των παιδιών στα σχολεία, καθώς και στην παράδοση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 50 πλυστικών συσκευών, οι οποίες θα αξιοποιηθούν στον καθαρισμό σπιτιών και κτιρίων.

Η Πλαίσιο θέλει να παραμείνει κοντά στους κατοίκους της περιοχής και στη δύσκολη διαδικασία αποκατάστασης των επόμενων μηνών και γι’ αυτό το λόγο θα αναλάβει -το άμεσο επόμενο διάστημα και όταν θα έχουν καταγραφεί πλήρως οι ανάγκες της επόμενης ημέρας- επιπλέον πρωτοβουλίες για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν πληγεί.

Στις πρωτοβουλίες αυτές εντάσσεται η ‘υιοθεσία’ σχολείων της περιοχής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και τις αρμόδιες αρχές, έτσι ώστε να καλύψει τρέχουσες και διαρκείς ανάγκες τους σε εξοπλισμό και γραφική ύλη, θεωρώντας πολύ σημαντική τη στήριξη των παιδιών.

Η Πλαίσιο και η εθελοντική ομάδα των εργαζομένων της, «Πλάι Σου», επιδιώκουν και βρίσκονται παρόντες βοηθώντας κοινωνικούς σκοπούς, δημιουργώντας και υλοποιώντας προγράμματα με σαφές κοινωνικό όφελος καθώς και σε έκτακτες ανάγκες, όπως οι πυρκαγιές των τελευταίων μηνών στην Αττική.

Δημοφιλή