Η Ριτα Γουίλσον εξηγεί γιατί εκείνη και ο Τομ Χανκς δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί

«Είναι από τα παράδοξα που ακούει κανείς».
sdv
sdv
Steve GranitzWireImage

Τον Μάρτιο του 2020 η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην τηλεοπτική εκπομπή Today του NBC, η Ρίτα Γουίλσον αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της Τομ Χανκς δεν έχουν ακόμα εμβολιστεί.

«Είναι από τα παράδοξα που ακούει κανείς. Δεν είσαι ακόμα σε ηλικία για να κάνεις το εμβόλιο. Κανένα πρόβλημα. Θα το δεχτώ».

«Έρχεται όμως η σειρά μας καθώς ανοίγει σύντομα η πλατφόρμα των ραντεβού για την δική μας ηλικία».

Και οι δύο διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό ενω βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν «Elvis», όπου ο Τομ Χανκς υποδύεται τον μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϊ, Τομ Πάρκερ, γνωστό ως «συνταγματάρχη», ενώ η Ρίτα Γουίλσον ήταν σε περιοδεία για το τελευταίο της άλμπουμ «Halfway to Home».

Με τα συμπτώματα που παρουσίασαν να είναι ήπιας μορφής, ο Τομ Χανκς είπε ότι σχεδίαζαν να δώσουν το αίμα τους που περιείχε αντισώματα για να βοηθήσουν ανθρώπους οι οποίοι είχαν νοσήσει σοβαρά.

«Ηταν εξαιρετικό αφού έτσι είχαμε κάποια προστασία. Άλλωστε γι′ αυτό το εμβόλιο βοηθάει», σχολίασε η Ριτα Γουίλσον στο Today.

«Το να βλέπουμε κόσμο να αγκαλιάζεται για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο, όπως οι παππούδες με τα εγγόνια τους, τα παιδιά με τους γονείς τους είναι υπέροχο. Πραγματικά μοναδικό. Δώρο Θεού».

Πηγή: CNN.com

Δημοφιλή