Η Τζένιφερ Άνιστον για τη θυελλώδη σχέση με τη μητέρα της: Ήθελα να με αγαπάει

Η ηθοποιός μιλάει για τη σχέση με τη μητέρα της, με αφορμή τη νέα της ταινία «Dumplin'»
VALERIE MACON via Getty Images

Η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για τη σχέση του χαρακτήρα της, Ρόουζι Ντίξον με την κόρη της στην ταινία, στην επερχόμενη ταινία «Dumplin’».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της με τη Sunday Telegraph, η ηθοποιός, εκτός από τα γυρίσματα της ταινίας, αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες και για τη θυελλώδη σχέση με τη μητέρα της, Νάνσι Ντόου. Η Ντόου ήταν παντρεμένη με τον πατέρα της Άνιστον από το 1965 έως το 1980.

Οι δυο τους σταμάτησαν να μιλούν μετά την έκδοση της βιογραφίας της Ντόου το 1999 με τίτλο «From Mother and Daughter to Friends», αλλά η ρήξη στη σχέση τους κορυφώθηκε όταν η Άνιστον δεν την προσκάλεσε στο γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, το 2000. Η Ντόου πέθανε το 2016, σε ηλικία 79 ετών.

«Ένας από τους λόγους που αγάπησα πολύ την πλευρά μητέρας-κόρης ήταν επειδή έμοιαζε κατά κάποιο τρόπο στη σχέση με τη μητέρα μου», είπε η Άνιστον. «Ήταν μοντέλο, την ενδιέφερε ο τρόπος με τον οποίο παρουσίαζε τον εαυτό της. Δεν ήμουν το παιδί-μοντέλο που ήλπιζε να έχει και αυτό ήταν κάτι το οποίο είχε αντίκτυπο σε μένα. Ήθελα να με αγαπάει, αλλά εκείνη ήταν απασχολημένη με άλλες υποχρεώσεις, όχι ιδιαίτερης σημασίας».

Η τελευταία φορά που η Άνιστον μίλησε δημόσια για τη μητέρα της ήταν το 2015, σε συνέντευξή στο Hollywood Reporter. «Ήταν πολύ επικριτική απέναντί μου. Επειδή ήταν μοντέλο, όμορφη, λαμπερή κι εγώ δεν ήμουν ποτέ...δεν μου συγχωρούσε τίποτα. Μου κρατούσε κακία για ασήμαντο λόγο». Αργότερα η σχέση τους είχε βελτιωθεί.

Πηγή: Independent