Η Τζέσικα Μπίελ φλερτάρει με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ και το Instagram παραληρεί

Jeff Kravitz via Getty Images

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ βρίσκεται ίσως στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του.

Ο διάσημος τραγουδιστής δουλεύει πολλές ώρες για το καινούργιο του βιβλίο με τίτλο «Hindsight» και αποφάσισε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο στο Instagram για τους χιλιάδες ακόλουθούς του. «Εργάζομαι για το βιβλίο μου. Μπορείτε να το παραγγείλετε αν πατήσετε πάνω στον σύνδεσμο», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε και δείχνει τον ίδιο να κοιτάει επίμονα στην οθόνη του υπολογιστή στο σαλόνι του.

Η Μπίελ υποστήριξε τον σύζυγό της, σχολιάζοντας τη φωτογραφία με ένα υπονοούμενο. «Ο συγγραφέας επί το έργον. Πάντα θαυμάζω το μεγάλο σου...μυαλό» και πρόσθεσε ένα emoji που φιλάει. Οι ακόλουθοι φυσικά δεν άφησαν απαρατήρητο το σχόλιο και οι αντιδράσεις ήταν ξεκαρδιστικές.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, το Hindsight περιλαμβάνει μια «συλλογή από ανέκδοτα, γεγονότα από το παρελθόν και παρατηρήσεις στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή». Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο προς αγορά στις 30 Οκτωβρίου. Επιπλέον, θα περιέχει «εκατοντάδες φωτογραφίες από τα προσωπικά του αρχεία που κυμαίνονται από τα παιδικά του χρόνια έως το παρόν, τραβηγμένες σε περιοχές του κόσμου, πάνω στη σκηνή αλλά και τα παρασκήνια».

Το ζευγάρι εμφανίστηκε πρόσφατα μαζί στην απονομή των βραβείων Emmys, όπου ο Τζάστιν υποστήριξε την Μπίελ που ήταν υποψήφια για το ρόλο της στο «The Sinner».

Πηγή: Marie Claire