Η Γλυφάδα αλλάζει: Εγκρίθηκε το master plan για το παραλιακό μέτωπό της

Η ανάρτηση του δημάρχου στο Facebook.
Huffpost GR

Με περιπατητικές διαδρομές, ποδηλατόδρομους, πεζόδρομους, δενδροφυτεύσεις, χώρους αναψυχής, φωτισμό και ανοιχτά γήπεδα θα αναπλαστεί το παραλιακό μέτωπο της Γλυφάδας, σύμφωνα με το εγκεκριμένο master plan.

Ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, έγραψε στο Facebook: «Άξιζε όλη η δουλειά, τα ξενύχτια και ο κόπος για να φτάσουμε στην ημέρα αυτή: To master plan για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου εγκρίθηκε και το σπουδαίο αυτό έργο ξεκινά».

Όπως τόνισε «θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο για τη δουλειά που έχει γίνει στην παραλία μας τα τελευταία χρόνια: Για το νοικοκύρεμα, την κατεδάφιση παράνομων μαγαζιών, τα Seatrac για ΑΜΕΑ που ήρθαν πρώτα σε χρήση σε όλη την Ελλάδα, τις γαλάζιες σημαίες για πρώτη φορά στην ιστορία, την ανάπλαση στις Μαρίνες».

Το σπουδαιότερο κεφάλαιο όμως -σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου- αρχίζει να γράφεται τώρα: «Οι μελέτες και οι χωροθετήσεις που τόσο καιρό προετοιμάζαμε, εγκρίθηκαν και βάζουμε μπροστά τα έργα για ένα σύγχρονο, φιλικό, πράσινο, βιώσιμο παραλιακό μέτωπο».

Φωτογραφίες από την επικείμενη ανάπλαση:

Facebook

Δημοφιλή