Η Youtuber που μετέτρεψε ένα Tesla σε αγροτικό

Όταν το «Pimp My Ride» μεταφέρεται με επιτυχία στο Youtube.

Η εκπομπή Pimp My Ride, παραγωγής MTV που για ένα διάστημα προβαλλόταν και στον ΣΚΑΙ, είχε ως θέμα ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που δεν μπορούσαν να τα επισκευάσουν (κοινώς τα είχαν παρατημένα στην μοίρα τους) και τα μεταμόρφωναν τόσο μηχανικά, όσο και εξωτερικά με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φαίνεται, πως άξιος αντικαταστάτης της εκπομπής είναι η Youtuber Σιμόνε Γκιερτζ.

Η διάσημη μηχανικός από τη Σουηδία ίσως έκανε τον ιδιοκτήτη της Tesla, Έλον Μασκ, να χαμογελάσει. Εκείνος έχει δεσμευτεί ότι το πρώτο ηλεκτροκίνητο αγροτικό που θα κατασκευάσει η εταιρεία, θα είναι πολύ διαφορετικό και δυνατότερο από τα άλλα. Η Γκιερτζ το έκανε πράξη.

Με τις κατάλληλες δεξιοτεχνίες και επιδιορθώσεις, διακοσμώντας το μοντέλο 3 Τέσλα με τον κατάλληλο εξοπλισμό, η youtuber με τους 1.6 εκατ. συνδρομητές που ανάμεσα στα βίντεο που έχει ανεβάσει βρίσκονται διάφορες δικές της εφευρέσεις, μεταμόρφωσε το Τέσλα σε «Truckla». «Θα είναι το πιο έξυπνο ή το πιο ηλίθιο πράγμα που θα κάνω ποτέ», δήλωσε πριν το κατασκευάσει. Φαίνεται πως όλοι κλίνουν στην πρώτη εκδοχή.

«Είμαι φαν των ηλεκτροκίνητων αυτοκίνητων, επειδή είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό», αναφέρει η youtuber. Το αποτέλεσμα είναι ανοιχτή πρόκληση για τον Έλον Μασκ. Αναμένεται η απάντηση του.

Πηγή: Variety