Εύπορος οδοντίατρος σκότωσε τη σύζυγό του, ξόδεψε τα χρήματα της ασφάλειας με την ερωμένη του

Ο δράστης διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό και κακοποιούσε λεκτικά τη Μπιάνκα. Παράλληλα, το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες για οικονομικά θέματα.
.
.
Facebook

Εύπορος οδοντίατρος από το Ντένβερ των ΗΠΑ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του το 2016 κατά τη διάρκεια αφρικανικού σαφάρι.

Πρόκειται για τον Λορένς Ρούντολφ ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της γυναίκα του Μπιάνκα Ρούντολφ, αλλά και για απάτη ύψους 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος ασφαλιστικής. Οι εισαγγελείς έκαναν λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Ο Ρούντολφ επέμεινε στην αθωότητά του, ενώ ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε πως η επί 34 χρόνια σύζυγός του αυτοπυροβολήθηκε.

Ειδικότερα, είπε πως ετοίμαζε, βιαστικά, τα πράγματά της γιατί θα επέστρεφαν στις ΗΠΑ όταν και πυροβολήθηκε από όπλο που έβαζε στις αποσκευές της.

Ο οδοντίατρος, παράλληλα, ισχυρίστηκε πως ήταν στο μπάνιο, άκουσε τον πυροβολισμό και βρήκε τη γυναίκα του αιμόφυρτη, αναφέρει CBSNews.

Αλλά, οι εισαγγελείς δεν πίστεψαν τα λεγόμενά του και τα ίδια τα στοιχεία τον διέψευδαν καθώς η γυναίκα δέχθηκε πυροβολισμό στην καρδιά από απόσταση περίπου ενός μέτρου.

Μετά τον θάνατό της Μπιάνκα, ο σύζυγός της φρόντισε να αποτεφρώσει άμεσα τη σορό της στη Ζάμπια, κάτι που δημιούργησε υποψίες στον στενό φιλικό κύκλο του θύματος, που κάλεσε το FBI. Επίσης, εξαργύρωσε την ασφάλεια ζωής της.

Ο δράστης διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό και κακοποιούσε λεκτικά τη Μπιάνκα. Παράλληλα, το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες για οικονομικά θέματα.

Στο εδώλιο βρέθηκε και η ερωμένη του, Λόρι Μιλλιρόν, η οποία εργαζόταν σε έναν από τα ιατρεία του. Κρίθηκε ένοχη, μεταξύ άλλων, για συνέργεια -εκ των υστέρων- σε φόνο και ψευδορκία.

Δημοφιλή