ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/09/2020 20:04 EEST | Updated 23/09/2020 21:44 EEST

Εφοδος κουκουλοφόρων στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

Εγραψαν με μπογιές συνθήματα σε τοίχους και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.

Eurokinissi

Ομάδα κουκουλοφόρων πραγματοποίησε, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης, έφοδο σε κτήριο στο Κολωνάκι όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγραψαν με μπογιές συνθήματα σε τοίχους και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Επί όπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ξεκίνησαν αναζητήσεις, ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή.

Την απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης για την επίθεση στο γραφείο του Νότη Μηταράκη, εξέφρασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι δεν πτοείται η κυβέρνηση από τέτοιες επιθέσεις.

Ο κ.Πέτσας σε δήλωσή του τόνισε συγκεκριμένα: «Καταδικάζουμε την αποψινή επίθεση στο Γραφείο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη. Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την Κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, με ανάρτησή του στο twitter καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του Νότη Μηταράκη, την οποία χαρακτήρισε «απαράδεκτη».

«Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση στο Γραφείο του Νότη Μηταράκη. Τέτοιες πράξεις στρέφονται εναντίον της Δημοκρατίας» ανέφερε ο κ.Γαϊτάνης.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ)