Ειδική έκδοση DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

Εκλεπτισμένα χαρακτηριστικά σε ένα μοντέλο που προσφέρεται σε εκδόσεις 100% ηλεκτρικές, βενζίνης και πετρελαίου.
S
S
DS

Το ήδη καλόγουστο σχεδιαστικά DS 3 θα προσφέρεται από τα τέλη του 2023 σε μια νέα έκδοση, την ESPRIT DE VOYAGE, που διαθέτει ένα φωτεινό εσωτερικό σε απόχρωση Pebble Grey, δέρμα Nappa στο ταμπλό, καθίσματα με φινίρισμα δύο υλικών, από ύφασμα Λουξεμβούργου σε συνδυασμό με δέρμα Nappa Pebble Grey.

DS

Προαιρετικά, τα καθίσματα μπορούν να είναι από δέρμα Basalt Black Grained.

Τα κατώφλια εισόδου των εμπρός θυρών φέρουν επίσης την υπογραφή ESPRIT DE VOYAGE με αυτόν τον εμβληματικό χάρτη και η μπορντούρα της μοκέτας έρχεται σε απόχρωση Pearl Grey. Η Pebble Grey απόχρωση και στα προσκέφαλα, ενισχύει περαιτέρω την φωτεινότητα της καμπίνας, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις των θυρών στην ίδια απόχρωση.

Εξωτερικά, η υπογραφή ESPRIT DE VOYAGE είναι διακριτή στις μπροστινές πόρτες, ενώ και τα περιβλήματα των καθρεπτών έχουν ένα ειδικό σχέδιο χαραγμένο με λέιζερ, προσαρμοσμένο για να υποδηλώνει την κίνηση και την αεροδυναμική που συμβολίζει το ταξίδι. Στο μπροστινό μέρος, η μάσκα, με τα DS WINGS και την αντίστοιχη γρίλια σε Gloss Black, ξεχωρίζει από χρωμιωμένες ψηφίδες.

Η έκδοση εφοδιάζεται με ζάντες KYOTO 18 ιντσών, με διαμαντένιο φινίρισμα σε απόχρωση Anthracite Grey, με ματ επίστρωση.

DS

Στον εξοπλισμό ανήκει η πρόσβαση και εκκίνηση χωρίς κλειδί και το σύστημα πολυμέσων DS IRIS με συνδεδεμένη 3D πλοήγηση και ψηφιακό βοηθό με αναγνώριση φυσικών φωνητικών εντολών, ενώ πακέτα εξοπλισμού περιλαμβάνουν θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, εσωτερικό καθρέφτη αυτόματης σκίασης χωρίς πλαίσιο, αλεξήλια με ενσωματωμένους φωτιζόμενους καθρέφτες με LED, εσωτερικό φωτισμό με διαισθητική ενεργοποίηση, φιμέ κρύσταλλα πίσω, καθώς και πίσω φώτα LED.

Το DS 3 ESPRIT DE VOYAGE διατίθεται με μια ποικιλία κινητήριων συνόλων: 100% ηλεκτρικό (ισχύς 115 kW / 156 hp και 54 kWh μεικτής χωρητικότητας μπαταρίας για 402 χιλιόμετρα αυτονομίας WLTP), βενζίνης PureTech 130 Automatic (130 hp με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων) και πετρελαίου BlueHDi 130 Automatic (130 hp με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων).

Δημοφιλή